Domel Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ) jesli by ktos chcial namiar na firme to na pw prosze pisac. troszek tych sprzetów maja i faktycznie jak patrzyłem po tym garażu gdzi eone stały to wszystkie ładne i nie rozbite. Bo warsztat jest obok a w garażu są zrobione maszyny :buttrock: Też od nich planowałem kupować maszyne choć troche małe przebiegi wszystkich ich maszyn dawały do myślenia i jeszcze znalazłem ich reklame w necie-naprawa motocykli powypadkowych itp.Ale nie mówie że kantują czy coś...być może faktycznie mają dobre maszyny nie przyglądałem im się dokładnie więc nie wiem a wizualnie trzeba przyznać że są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No i ja juz tez wiem kto mi dyversje sprzed nosa skubnal :/wrr.... no nic daj znac jak sie bedzie sprawowac pozdro i wielu tys km !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Widze, że grono XJ`ek sie powiekszyło, i bardzo dobrze.To porządny sprzet i oby Ci służył bezawaryjnie... tak jak moja xj`ta ( odpukac w niemalowane ).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paveire Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No to gratki!! Ja co prawda mala dywersje mam ale takze samo pikny i swicacy :notworthy: Duzo niezapomnianych wrazen i bezawaryjnej jazdy zycze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 To pozwole sobie na odswierzenie haryb jak spawuje sie XJ ? Mysle ze juz troszke posmigales , polecilbys ta firme ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Zrobilem juz prawie 2000km no i jestem w 100% zadowolony z mojego wyboru. Takiego wlasnie motocykla szukałem super sprzecior do turystyki jechałem obladowany w dwa kufry 44l + torba louisa wypchana na maksa na centralnym stelazu i jeszcze na nia nawkładane rzeczy + pasażer ważacy 85kg + ja 95kg i sprzecior i tak sie super prowadził w długiej trasie i dalo sie tym w takim obciażeniem nieżle pomykać. Zawieszenie tylnie super ani razu nei dobilo przednie jest do dupy bardzo miękkie chodz wymienilme olej w lagach + sprężyny progresywne no ale da sie jechac.Co mnie bardzo cieszy to jest to bardzo oszczędna 900-cetka bo pali mi ok 5-6l pryz turystycznej jezdzie 100-120km/h. Takze jednym słowem polecam bardzo ten moto:) (Fotki z moich wyjazdów znajdziesz w http://www.haryb.prv.pl na bierząco aktualizowane). Jeśli chodzi o firme no to nei mogę za nia ręczyc bo nie kupowałem wiekszej ilości spzrętów od nich ale znam jeszcze jednego gościa który wzial od nich moto i tez jest zadowolony - ogolnie forma spoczko taki młodyt gościu + jego ojciec no i maja troszke tych moto i sciagaja nie bite mocno lub wogole nie slizgniete i ceny atrakcyjne. p.s. Jesli byś miał jakies pytania, problemy z XJ to zapraszam na forum xj-tek http://www.xj.prv.pl pozdroharyb Edytowane 10 Lipca 2006 przez haryb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 hehe co do xj to sie nie pytam bo po 600 tylko 900 (wlasnie problem , a raczej za mala moc w obciazeniu 4torby + pasazer :) ) byla fajna stronka uzytkownikow xj (holendersk) ale prowadzona po angielsku musze poszukac adresu. powinna ci spalic max 6.5l przy predkosciach pod max ( jak nie to do wymiany cos w gazniku - ble nie pamietam co ) no wlasnie te ceny w tej firmie przyciagnely moja uwage , bo wsumie jechalem juz po ta dyversje ale ciagle doszukiwalem sie jakies minki bo ta cena byla atrakcyjna :) , no nic za zolwiowe tempo sie placi .... p.s stronke juz dawno sie przegladalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja mam takie pytanie i informację. Pytanie to jak sobie załatwić taką kamizelkę: http://www.haryb.zagrosze.net.pl/www/moja/...ll/Krynica1.jpg Drugie to twoja strona http://www.haryb.prv.pl źle jest odczytywana w innych przeglądarkach niż IE. Muszisz poprawić skład i skrypt strony. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 WitamTez chcialem sie spytac skad można taka kamizelke zalatwic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 bronx - xj900 pzry maksymalnych predkosciach moze lyknac ok 9-10l i to jest w normie nic nei trzeba regulowac czy naprawiac - a pzry spokojnej jezdzie od 5-7l - 90-160km/h i to tez jest w normie. Jesli chodzi o kamizelke to jest post podwieszony w kategori "Przy piwku" o edycjach kamizelek forumowych. Trzeba tam popytac czy bedzie następna edycja zapisać sie na liste zaplacic i juz. Jeśli chodzi o stronke - i zle interpretowanie pod innymi pzregladarkami niz IE no to brałem to pod uwage i robiłem specjalnie tylko pod IE poniewaz 90% uzytkowników uzywa własnie Interneto Explorera. pozdroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Jeśli chodzi o stronke - i zle interpretowanie pod innymi pzregladarkami niz IE no to brałem to pod uwage i robiłem specjalnie tylko pod IE poniewaz 90% uzytkowników uzywa własnie Interneto Explorera. Z tym ostatnim stwierdzeniem bym sie nie zgodził, ale to nie forum do tego typu rozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) bronx - xj900 pzry maksymalnych predkosciach moze lyknac ok 9-10l i to jest w normie nic nei trzeba regulowac czy naprawiac - a pzry spokojnej jezdzie od 5-7l - 90-160km/h i to tez jest w normie. pozdroharyb no wlasnie nie bardzo ;) jak wruce do chalupy podesle linka na to forum diversionek.Ludzie tam pisza ze nie spala im wiecej jak 7l przy gonieniu , o ile przepustnice itp nie sa powycierane (+cala regulacja pewnie wlacznie z odpowiednim wydechem -ale to juz moje wydymki :) ).Jednym slowem dyversja 9 nie moze palic wiecej jak 7l. Zreszta ich slowa potwierdzimy sie w 6 u mnie jak ganialem nia pod 150-160 bylo max 6,5l (2 boczna , top i kufer , 1 osoba) .Jazda do 90 obfitowala w spalanie na poziomie 5l :banghead: dodam jeszcze ze tylko w PL spotykam sie z stwierdzniem ze dyversja 9 pali pod 10 L ...oczywiscie nikt nie pisze ze jest osczedna jak gs5e :icon_mrgreen: Edytowane 10 Lipca 2006 przez bronx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Super sprzet, XJy to świetne maszyny :banghead: Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus1989 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 super sprzecik, oby ci dobrze sluzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 no wlasnie nie bardzo :) jak wruce do chalupy podesle linka na to forum diversionek.Ludzie tam pisza ze nie spala im wiecej jak 7l przy gonieniu , o ile przepustnice itp nie sa powycierane (+cala regulacja pewnie wlacznie z odpowiednim wydechem -ale to juz moje wydymki :icon_mrgreen: ).Jednym slowem dyversja 9 nie moze palic wiecej jak 7l. Zreszta ich slowa potwierdzimy sie w 6 u mnie jak ganialem nia pod 150-160 bylo max 6,5l (2 boczna , top i kufer , 1 osoba) .Jazda do 90 obfitowala w spalanie na poziomie 5l :banghead: dodam jeszcze ze tylko w PL spotykam sie z stwierdzniem ze dyversja 9 pali pod 10 L ...oczywiscie nikt nie pisze ze jest osczedna jak gs5e :icon_mrgreen: Może, może palić więcej niż 6,5L na 100km. Spróbuj na autostradzie dać w palnik na maxa czyli 180-210km/h, oczywiście bez kufrów ;) i zobaczysz ile spali, może nie 10L, do tego potrzebny silny boczny wiatr, ale do 9L dojdzie. Jak sam piszesz nie próbowałeś badań w tym zakresie szybkości więc na razie to tylko teoretyzujesz. A 150-160 jest to właśnie optymalna szybkość dla tego sprzętu, oczywiście w odpowiednich warunkach. Mnie kiedyś paliła o ile dobrze pamiętam od poniżej 5L do ponad 9L. Te pierwsze to autostrada i ulewa przez cały dzień co zmuszało do średniej szybkości 80-90km/h, te drugie to też autostrada, piękna pogoda i chęć nagonienia straconych dzień wcześniej kilometrów i 180-220 na budziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi