rozek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Kazdy ma inny gust, wiec na temat wygladu nie powinnismy sie wypowiadac, mi sie podoba i tyle :D Jesli rzeczywiscie to jest silnik ts to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jak dla mnie to bym wolał kupić 80 i zarejestrować na 50 bo to zawsze troche lepsze ośiągi a i wygląd ładniejszy (ten na allegro to jest według mnie strasznie brzydki) Nie nie nie nie to nie dlamnie jedno osobowy gdzie ja bym Laske wozil :D :notworthy:no ba :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prono Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Prono swoje "tak mysle" zachowaj dla siebie Wybacz, ale forum jest po to żeby wyrażać własne opinie, więc jeśli ja nie moge wyrażać swoich poglądów to czemu ty je możesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Bo zadane sa konkretne pytania i autorowi nie chodzi o to czy tobie sie wydaje jaka ma moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Jak dla mnie to bym wolał kupić 80 i zarejestrować na 50 bo to zawsze troche lepsze ośiągi a i wygląd ładniejszy (ten na allegro to jest według mnie strasznie brzydki)rg50 po tuningu na 70-80cmm + gaźnik(jezeli jest tam silnik z tski)i wątpie zeby 80 dała rade;p albo osiągi by sie zrównały. skoro ts'ka po takim tuningu jedzie ok 110km/h...... a zobacz jaką ma zębatke z tyłu..... Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Jak dla mnie to bym wolał kupić 80 i zarejestrować na 50 bo to zawsze troche lepsze ośiągi a i wygląd ładniejszy Ja mam jeszcze lepsze wyjscie. Kupic nowke z salonu. Tutaj chodzi o kase, gdyby Magik mial wystarczajaco kasy na rg80 to napewno by ja kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam. Ja mam jeszcze lepsze wyjscie. Kupic nowke z salonu. Tutaj chodzi o kase, gdyby Magik mial wystarczajaco kasy na rg80 to napewno by ja kupil No właśnie ...... :banghead: A propos jakie jeszcze 50 mogą wejść w gre :banghead: do tej kwoty powiedzmy 2400 :banghead:Mbx, mb, stara nsr :banghead: Rd coś jeszcze ?? :banghead: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 za 2400 to mozna szukac rg bo mbxy to w tej cenie spokojnie sie mieszcza (nie widzialem drozszego niz 2400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 to moto jest ochydne brzydkie jak cholera i wogole. a tak poza tym to pierwsze slysze o rg50 jakos nigdy nie wpadlo mi w ucho ani nie zauwarzylem mbx za 2400 to juz trzeba kupic w super stanie to inaczej to przeplaci sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 a rg ma silnik z ts??bo slyszalem ze ts to straszne muly jak na swoja klase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 a rg ma silnik z ts??bo slyszalem ze ts to straszne muly jak na swoja klase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ts chlodzony powietrzem to mu.rg ma ciecz.Ts chlodzony cieczą strasznie fajnie lata :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ts chlodzony powietrzem to mu.w orginale :D zmieniłem cylinderek na 70 i mam juz 45km(docieram) a czuje niezly przyrost mocy :biggrin: Edytowane 5 Lipca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Eee troche sie ją odpicuje i bedzie ładna, jak bedzie niska cena to bierz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie nie nie nie to nie dlamnie jedno osobowy gdzie ja bym Laske wozil :biggrin: :DNa kolanach a gdzie myślałeś :P Nie no lipa że 1 osobowa, miejsce dla pasażerki to ważny argument ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi