kuba_gsxr Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 A mój raz wyciągnął .................. 4 laski w jeden weekend hehehehehehe :banghead: PozdroQba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 A mój raz wyciągnął .................. 4 laski w jeden weekend hehehehehehe :banghead: PozdroQba To przy ruchliwiej Trasie stoisz, he he he :banghead: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 A mój raz wyciągnął .................. 4 laski w jeden weekend hehehehehehe :banghead: PozdroQba pewnie nad Zagłęboczem albo Krasnem. podobno tam juz kobiety golą nogi :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Kiedyś jeden Rosjanin spytał mnie " skolka wyżymajet" :banghead: nie wiedziałem co co mu chodzi, myślałem że chce mi zabrać moto :banghead: dopiero jak zaczął sypać liczby załapałem że pyta ile wyciąga ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ciekawe kto pobije rekord... :banghead:Ja skuterkiem 190kmh i to nie pierda !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 CześćDR-ką 120, a BMW ALPINA B10 270kmh.Gajep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) GSX600F R94 - 235 - OBWODNICAGSX600F R99 - 220 - OBWODNICAGSX600R R01 - 260 - OD ODCINKA ZAMKNIĘTEGO - nie wiem czy to jego max ale jak kiedyś patrzyłem na obroty przy jakiś 230 (bardzo wysokie prawie koniec) to sądzę że już niedużo by pociągnął bo przy 260 prawie odcinka jest Edytowane 7 Czerwca 2006 przez robroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Yamaha Xt600- licznikowe160Suzuki bandit 600s- licznikowe 210Yamaha juz szybciej nie chciala a suzi mogla by jeszcze troszke, co mnie zdziwilo.. moze zmienie przelozenie to jeszcze szybciej poleci.. ale nie ma co przeginac na polskich drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 a ja jechalem rowerem 104 :banghead: z gorki jak sie jedzie z bukowiny tatrzanskiej do bialki pamietam ze wyprzedzalem wtedy taka fajan czarna ibize :banghead: pedalami na 8 biegu krecilo sie jak na 1 :banghead: a motorkiem kolo 70 na polnej drodze fura 180 :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) vfr - 45km (bo nie zarejestrowalem jej jeszcze i nie mialem gdzie wyjechac) :banghead:focus 1,6 - 195kmrower góralski :banghead: - 65km z agrykoli Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Chri$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 agrykola dobra miejscowa tez tam probowalem sie ladnie napedziec ale duzo ludu wiec odpuscilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
provider Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Moim rekordem na autostradzie jest prędkośc 230 z pasażerem, motycklem cbr f3 Ale powyżej 190 km/h odczuwa sie już dyskomfort, strasznie wieje i w ogóle, trzebasie chować za owiewką :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHL 04 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Czytam sobie i mam watpliwosci czy Wasze Anioly Stroze potrafia latac tak szybko -)Ja lubie sobie jezdzic niekoniecznie na maxa ale z glowa i od 30 lat jestem w jednym kawalku czego i Wam zycze! Czasem jest dobrze widziec cos poza linia na srodku drogi. Szybkosc bardzo zaweza perspektywe!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 ok, 45-50 kmh, na moim koszmarku z wiaduktu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 ok, 45-50 kmh, na moim koszmarku z wiaduktu :-) O i to jest prędkość odpowiednia do podrózowania 50 km/h Nic nie wieje robactwo za szybko nie lata :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi