Skocz do zawartości

Badania techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzają :

1. Numery ramy + tabliczka znamionowa

2. Oświetlenie: działanie wszystkich świateł oraz ust świateł

3. Hamulce

4. Oponki

5. Mogą również wykonać pomiar spalin jak i pomiar dźwięku

6. Wycieki płynów

Teorertycznie jeszcze wiele wiele rzeczy ale jak to masz git to spoko możesz jechać

zalezy jak masz gadane i jaka stacja kontroli :banghead: czasami to tylko tak na "oko" sprawdza jak jakieś małe misateczko itp

Moj ojciec sie ostatnio wkurzal ze "ten !@#%$ powiedzial ze trzeba przyjechac na moto" :banghead: (znajoma stacja kontroli na wsi) :banghead:

Ja w Poznaniu pojechalem, powiedzialem kolesiowi ze sprzet prawie nowka, wszystko ok, ja chce tylko pieczatke.... i tak bylo :banghead: Oczywiscie znam swoj sprzet i wiem, ze wszystko mam cacy :banghead: Sam jestem wrogiem jezdzacych na ulicach zlomow...

Ja byłem przedwczoraj na przeglądzie z Simsonem. Facet tylko sprawdził światła, nawet hamulby nie sprawdził, nie mówiąc już o przejechaniu się. Poza tym skasował 62 zł

A po co Simsonem na przegląd? Przecież motorowery mają bezterminowo...?

najlepiej zostawic moto na parkingu.Isc z dowodem rej i zalpraci 62zł (lub pierwszy 116) i powiedziesz ze Ci sie spieszy.W dobrej stacjji napoiszej sie kawy a za chwile da ci papierek :D

:lalag: a jak pojedziesz do super dobrej stacji to jeszcze sekretarka zrobi ci .... Było pytanie co sprawdzają na badaniach a ty znowu swoje kombinacje nie wszyscy są tak wielcy jak ty ;) ale czemu nie wspomniałeś o kosztach manipulacyjnych ;)