Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Jaki kask (taki zamknięty) jest kupić najlepiej, chodzi mi o model i marke, jakiś do 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 hm... widzę, że tak sie przejąłeś tym Twoim Ogarem... tyle tematów stworzyłeś... chyba mocno sie w nim zakochałeś... ja Ci proponuję w dowód Twojej miłości do tego sprzęta kupić sobie kask Valentino Rossi AGV :D to najlepszy wybór... :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 hm... widzę, że tak sie przejąłeś tym Twoim Ogarem... tyle tematów stworzyłeś... chyba mocno sie w nim zakochałeś... ja Ci proponuję w dowód Twojej miłości do tego sprzęta kupić sobie kask Valentino Rossi AGV :D to najlepszy wybór... :D :twisted: Mała pomyłka Słabek. On ma Jawke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 hm... widzę, że tak sie przejąłeś tym Twoim Ogarem... tyle tematów stworzyłeś... chyba mocno sie w nim zakochałeś... ja Ci proponuję w dowód Twojej miłości do tego sprzęta kupić sobie kask Valentino Rossi AGV :D to najlepszy wybór... :D :twisted: Jak wiesz gdzie sprzedają takie za 120 zeta to napisz :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 sorki, mój błąd... fkt... to Jawka... ja wcześniej czytałme temat coś tam o ogarze i tak mi sie popieprzyło... ale skoro aż tak Pan Z3US stowrzył tyle tematów o swoim ,,cudeńsku" to pewnie mógłby poświęcić te 500 euro i kupić do niego taki gadżet jak kask Valentino Rossi AGV. a tak serio to nie radzę oszczędzać na kasku. ja kiedyś miałem taki za 70zł i jak pieprznąłem kanara to pękł w trzech miejscach, a przez cały następny tydzień nap**dalał mnie baniak..... lepiej dołożyć i kupić coś w granicach 350 zł lepszego, bo na swojej główce ne warto oszczędzać... jeśli ktoś uważa te słowa za bzdurę to po swoim pierwszym poważnym dzwonie z kasku za 100zł jego główka przypomni mu słowa Słabka i sie opamięta :D po za tym radzę kupować kaski nowe, ze sklepu, a nie używane. Każdy kask nawet bez specjalnej wkładki odpowiednio formuje sie do kształtu głowy... w używanym kasku komfort jazdy znacznie sie zmiejsza, a to wpływa na naszą radość z szaleństw na dwóch kółkach... przez zakupem takiego ,,bzdetu" poniżej 100zł lepiej sie zastanowić i dokładnie to przemyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 nie radzę oszczędzać na kasku. ja kiedyś miałem taki za 70zł i jak pieprznąłem kanara to pękł w trzech miejscach, a przez cały następny tydzień nap**dalał mnie baniak..... lepiej dołożyć i kupić coś w granicach 350 zł lepszego, bo na swojej główce ne warto oszczędzać... jeśli ktoś uważa te słowa za bzdurę to po swoim pierwszym poważnym dzwonie z kasku za 100zł jego główka przypomni mu słowa Słabka i sie opamięta :D po za tym radzę kupować kaski nowe, ze sklepu, a nie używane. Każdy kask nawet bez specjalnej wkładki odpowiednio formuje sie do kształtu głowy... w używanym kasku komfort jazdy znacznie sie zmiejsza, a to wpływa na naszą radość z szaleństw na dwóch kółkach... przez zakupem takiego ,,bzdetu" poniżej 100zł lepiej sie zastanowić i dokładnie to przemyśleć... 8O a ja za swoj kask dalem 30 zl (uzywany od kumpla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 a ja dałem 20 zeta (używany, razem z motorowerem kupiłem) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 no tak. tylko zobaczcie na wytrzymałość takiego kasku... jeśli ktoś jeździ z prędkościami nie przekraczającymi 50 km/h to raczej w takim kasku czuje sie bezpiecznie, ale jak sie ostrzej przydusi to może być nie ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Dlatego niechce kupić jakiegoś dziada, może kupie coś koło 200zł. Aby tylko bezpiecznie i wygodnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 przed wyboraem kasku radzęCi sie dokładnie zapoznać z jego skorupą... może być gdzieś pęknieta.... ale ja dalej doradzałbym Ci zakup nowego kasku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Przecież ja mkupuje nowy kask, nawet choćby po to żeby nie mieć jakiś syfów we włosach po poprzednim właścicielu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi