Skocz do zawartości

Waga a jazda na motocyklu :]

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam 195 wzrostu, 115 kilo... Jak dobrze pójdzie w wakacje zrobie A i na koniec sezonu (lub na następny) chcę się na VT 500c wciskac ;) zobaczymy jaki będzie efekt ;) jeszcze nie siedziałem na takiej ale tak mi się to moto podoba że chyba nie ma mowy o innym :lalag:

ja mam 195 wzrostu, 115 kilo... Jak dobrze pójdzie w wakacje zrobie A i na koniec sezonu (lub na następny) chcę się na VT 500c wciskac :banghead: zobaczymy jaki będzie efekt :icon_mrgreen: jeszcze nie siedziałem na takiej ale tak mi się to moto podoba że chyba nie ma mowy o innym :icon_eek:

500 przy takim wzroście i wadze to troszke nie za mało? :banghead:

To jest cos..... koles wyglada jak Rossi prawie..... podczas wyscigu.

Pewnie idealnie sie sklada na zakretach :banghead: :banghead: :icon_mrgreen:

No jak rossi tyle ze nie zalicza kolana na zakrecie tylko dupsko :icon_eek:

SUPPORT 18

ja mam jakies 175-180 cm wzrostu i waże ok 75 kg, ale waga chyba "rozeszła" mi sie po kościach bo jakos tego tak strasznie nie widac :banghead:

a z resztą sami powiedzcie czy widać:banghead: http://www.bikepics.com/pictures/611876/

na motorower (a taki jest teraz w moim posiadaniu) jestem lekko za duży ale jeździ sie fajnie :icon_mrgreen:

Edytowane przez Bubaziom

ja mam jakies 175-180 cm wzrostu i waże ok 75 kg, ale waga chyba "rozeszła" mi sie po kościach bo jakos tego tak strasznie nie widac :banghead:

a z resztą sami powiedzcie czy widać:smile: http://www.bikepics.com/pictures/611876/

na motorower (a taki jest teraz w moim posiadaniu) jestem lekko za duży ale jeździ sie fajnie :buttrock:

Jak mamy widzieć czy "po Tobie widać" jak nam wysłałeś same zdjęcie twarzy? :icon_mrgreen:

ja mam jakies 175-180 cm wzrostu i waże ok 75 kg, ale waga chyba "rozeszła" mi sie po kościach bo jakos tego tak strasznie nie widac :smile:

a z resztą sami powiedzcie czy widać:buttrock: http://www.bikepics.com/pictures/611876/

Wybacz okrutną prawdę :banghead:... ale wagę na tym zdjęciu widać... :icon_mrgreen:

Szacuneczek

Tak jak w temacie... Czy trzeba mieć jakąś określoną wagę/wzrost żeby jeździć na motocyklu? :lapad: Co o tym myślicie? Czy mozna być za grubym/chudym za wysokim/niskim żeby prowadzić moto? :P

Jeżeli temat się już pojawił to przepraszam chociaż wątpie, żeby ktoś wpadł na ten pomysł :P Pozdrawiam :wink:

To zależy od motocykla. np. na RS 50 gruby facet (czyt. gromadzący zapasy na zimę), albo bardzo wysoki musi śmiesznie wyglądać. W każdym bądź razie moto uciągnie, a jak daleko to nie wiem. ;)

Edytowane przez Cezar27

500 przy takim wzroście i wadze to troszke nie za mało? :lapad:

no moze nie wiem... na razie musze zrobic a wiec bede sie kulil na tych malenstwach... bede jak koles z cyrku wygladal :P jezdzielm w weekend chwile jakims takim lekkim crossem suzuki 400 (nie wiem jaki model) i nie czulem zeby sie meczyl podemna... a tak apropo crossow itp. to moze zamiast "shadow" pomysle o jakiejs TDM'ce albo DR'ce... zawsze mialem ciagoty zeby z czarnego zjezdzac a i z moim wzrostem wygodniej sie jezdzi... nie wiem juz sam :P najpierw prawko ;)

no moze nie wiem... na razie musze zrobic a wiec bede sie kulil na tych malenstwach... bede jak koles z cyrku wygladal :P jezdzielm w weekend chwile jakims takim lekkim crossem suzuki 400 (nie wiem jaki model) i nie czulem zeby sie meczyl podemna... a tak apropo crossow itp. to moze zamiast "shadow" pomysle o jakiejs TDM'ce albo DR'ce... zawsze mialem ciagoty zeby z czarnego zjezdzac a i z moim wzrostem wygodniej sie jezdzi... nie wiem juz sam :wink: najpierw prawko :lapad:

Nio bo na ścigaczu byłoby Ci chyba cięzk, ale spróbować możesz :P Pozdrawiam i powodzenia na prawku ;)

Nio bo na ścigaczu byłoby Ci chyba cięzk, ale spróbować możesz :lapad: Pozdrawiam i powodzenia na prawku ;)

no o scigaczach to ja wogole nie mysle shadow to przeciez "soft choper"

nie dziekuje :P

Edytowane przez Setniew

no o scigaczach to ja wogole nie mysle shadow to przeciez "soft choper"

nie dziekuje :lapad:

Hehe ja też mam narazie 16 lat i już ponad 170 cm i jak urosne tak do 178 to zaczne chodzić na siłownie, żeby już więcej nie urosnąc :P Tak wiem, wiem, że to głupie no ale cóż... Mam świra na punkcie ścigaczy hehe :P Pozdrawiam Mario ;)

Hehe ja też mam narazie 16 lat i już ponad 170 cm i jak urosne tak do 178 to zaczne chodzić na siłownie, żeby już więcej nie urosnąc :banghead: Tak wiem, wiem, że to głupie no ale cóż... Mam świra na punkcie ścigaczy hehe :banghead: Pozdrawiam Mario ;)

samo chodzenie na siłownie nic nie da , trzeba ćwiczyć i ćwiczyć i dużo i dużo treściwie i pożywnie jeść.

P.S. do jazdy dużym ciężkim moto nie trzeba siły tylko doświadczenia.

Co prawda dla mnie moja Cebra to piórko, ale dla mojej kumpeli (56 kg) to już kawał sprzęta. A radzi sobie czasami lepiej niż ja (100 kg chudych mięśni)

Hehe ja też mam narazie 16 lat i już ponad 170 cm i jak urosne tak do 178 to zaczne chodzić na siłownie, żeby już więcej nie urosnąc :biggrin: Tak wiem, wiem, że to głupie no ale cóż... Mam świra na punkcie ścigaczy hehe :D Pozdrawiam Mario :banghead:

Aha ze 170 do 178 to nawet chłopie nie marz. Jak urośniesz jeszcze ze 2-3 cm to będzie góra.

Edytowane przez Cezar27