Gość pawelmoto2 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 mariuszyzfr1 napisał: Hehe wiesz... u mnie w mieście jest taki pan, który waży ponad 120 kg a jeździ R1 :biggrin: i to jak jezdzi i wazy mniej niz 120kg :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setniew Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja mam 195 wzrostu, 115 kilo... Jak dobrze pójdzie w wakacje zrobie A i na koniec sezonu (lub na następny) chcę się na VT 500c wciskac ;) zobaczymy jaki będzie efekt ;) jeszcze nie siedziałem na takiej ale tak mi się to moto podoba że chyba nie ma mowy o innym :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Setniew napisał: ja mam 195 wzrostu, 115 kilo... Jak dobrze pójdzie w wakacje zrobie A i na koniec sezonu (lub na następny) chcę się na VT 500c wciskac :banghead: zobaczymy jaki będzie efekt :icon_mrgreen: jeszcze nie siedziałem na takiej ale tak mi się to moto podoba że chyba nie ma mowy o innym :icon_eek: 500 przy takim wzroście i wadze to troszke nie za mało? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Cytat To jest cos..... koles wyglada jak Rossi prawie..... podczas wyscigu.Pewnie idealnie sie sklada na zakretach :banghead: :banghead: :icon_mrgreen: No jak rossi tyle ze nie zalicza kolana na zakrecie tylko dupsko :icon_eek: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) ja mam jakies 175-180 cm wzrostu i waże ok 75 kg, ale waga chyba "rozeszła" mi sie po kościach bo jakos tego tak strasznie nie widac :banghead:a z resztą sami powiedzcie czy widać:banghead: http://www.bikepics.com/pictures/611876/na motorower (a taki jest teraz w moim posiadaniu) jestem lekko za duży ale jeździ sie fajnie :icon_mrgreen: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Bubaziom napisał: ja mam jakies 175-180 cm wzrostu i waże ok 75 kg, ale waga chyba "rozeszła" mi sie po kościach bo jakos tego tak strasznie nie widac :banghead:a z resztą sami powiedzcie czy widać:smile: http://www.bikepics.com/pictures/611876/na motorower (a taki jest teraz w moim posiadaniu) jestem lekko za duży ale jeździ sie fajnie :buttrock: Jak mamy widzieć czy "po Tobie widać" jak nam wysłałeś same zdjęcie twarzy? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Bubaziom napisał: ja mam jakies 175-180 cm wzrostu i waże ok 75 kg, ale waga chyba "rozeszła" mi sie po kościach bo jakos tego tak strasznie nie widac :smile:a z resztą sami powiedzcie czy widać:buttrock: http://www.bikepics.com/pictures/611876/ Wybacz okrutną prawdę :banghead:... ale wagę na tym zdjęciu widać... :icon_mrgreen: Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 :icon_mrgreen: Mikosław napisał: Wybacz okrutną prawdę :buttrock:... ale wagę na tym zdjęciu widać... :buttrock: Szacuneczek Hehehehe... :smile: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 no taka fotka bo innej nie mialem :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) mariuszyzfr1 napisał: Tak jak w temacie... Czy trzeba mieć jakąś określoną wagę/wzrost żeby jeździć na motocyklu? :lapad: Co o tym myślicie? Czy mozna być za grubym/chudym za wysokim/niskim żeby prowadzić moto? :P Jeżeli temat się już pojawił to przepraszam chociaż wątpie, żeby ktoś wpadł na ten pomysł :P Pozdrawiam :wink:To zależy od motocykla. np. na RS 50 gruby facet (czyt. gromadzący zapasy na zimę), albo bardzo wysoki musi śmiesznie wyglądać. W każdym bądź razie moto uciągnie, a jak daleko to nie wiem. ;) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Cezar27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setniew Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 mariuszyzfr1 napisał: 500 przy takim wzroście i wadze to troszke nie za mało? :lapad: no moze nie wiem... na razie musze zrobic a wiec bede sie kulil na tych malenstwach... bede jak koles z cyrku wygladal :P jezdzielm w weekend chwile jakims takim lekkim crossem suzuki 400 (nie wiem jaki model) i nie czulem zeby sie meczyl podemna... a tak apropo crossow itp. to moze zamiast "shadow" pomysle o jakiejs TDM'ce albo DR'ce... zawsze mialem ciagoty zeby z czarnego zjezdzac a i z moim wzrostem wygodniej sie jezdzi... nie wiem juz sam :P najpierw prawko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Setniew napisał: no moze nie wiem... na razie musze zrobic a wiec bede sie kulil na tych malenstwach... bede jak koles z cyrku wygladal :P jezdzielm w weekend chwile jakims takim lekkim crossem suzuki 400 (nie wiem jaki model) i nie czulem zeby sie meczyl podemna... a tak apropo crossow itp. to moze zamiast "shadow" pomysle o jakiejs TDM'ce albo DR'ce... zawsze mialem ciagoty zeby z czarnego zjezdzac a i z moim wzrostem wygodniej sie jezdzi... nie wiem juz sam :wink: najpierw prawko :lapad: Nio bo na ścigaczu byłoby Ci chyba cięzk, ale spróbować możesz :P Pozdrawiam i powodzenia na prawku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setniew Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) mariuszyzfr1 napisał: Nio bo na ścigaczu byłoby Ci chyba cięzk, ale spróbować możesz :lapad: Pozdrawiam i powodzenia na prawku ;) no o scigaczach to ja wogole nie mysle shadow to przeciez "soft choper" nie dziekuje :P Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Setniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Setniew napisał: no o scigaczach to ja wogole nie mysle shadow to przeciez "soft choper" nie dziekuje :lapad: Hehe ja też mam narazie 16 lat i już ponad 170 cm i jak urosne tak do 178 to zaczne chodzić na siłownie, żeby już więcej nie urosnąc :P Tak wiem, wiem, że to głupie no ale cóż... Mam świra na punkcie ścigaczy hehe :P Pozdrawiam Mario ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) mariuszyzfr1 napisał: Hehe ja też mam narazie 16 lat i już ponad 170 cm i jak urosne tak do 178 to zaczne chodzić na siłownie, żeby już więcej nie urosnąc :banghead: Tak wiem, wiem, że to głupie no ale cóż... Mam świra na punkcie ścigaczy hehe :banghead: Pozdrawiam Mario ;)samo chodzenie na siłownie nic nie da , trzeba ćwiczyć i ćwiczyć i dużo i dużo treściwie i pożywnie jeść.P.S. do jazdy dużym ciężkim moto nie trzeba siły tylko doświadczenia.Co prawda dla mnie moja Cebra to piórko, ale dla mojej kumpeli (56 kg) to już kawał sprzęta. A radzi sobie czasami lepiej niż ja (100 kg chudych mięśni) mariuszyzfr1 napisał: Hehe ja też mam narazie 16 lat i już ponad 170 cm i jak urosne tak do 178 to zaczne chodzić na siłownie, żeby już więcej nie urosnąc :biggrin: Tak wiem, wiem, że to głupie no ale cóż... Mam świra na punkcie ścigaczy hehe :D Pozdrawiam Mario :banghead:Aha ze 170 do 178 to nawet chłopie nie marz. Jak urośniesz jeszcze ze 2-3 cm to będzie góra. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Cezar27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi