Skocz do zawartości

Pytanie o blakady....

Gość Dominick
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dominick

Zastanawiam sie czy zdejmowac blokady, bo w zasazdie to nie znam nikogo kto ma za soba takie rozwiazania.Jakie sa efekty ? Czy warto? Bo jezeli mam sie z tymgrzebac a bike pojdzie mi o 5km/h szybciej a moc wzrosnie o 0,01 kw to gra niewarta swieczki i lepiej poprostu kupic cos mocniejszego, tudziez co pozniej przy przegladzie? Decybele rosna, mam 81 przy postoju, zmierza bedzie 95 i juz lipa. Napiszcie o swoich doswiadczeniach z ,,blokadami''. Z gory dzieki za odpowiedzi PZDR.

nie zamieszczaj tego samego tematu na roznych sub-forach bo to tylko wku**ia modow :) :flesje: :flesje: ;) :D

Edytowane przez thefex

KTM LC4 400 SC '95

Honda CB 1100 Bol D'or '83

DKW KM 200 '35

www.bikepics,com/members/thefex/

Gość Dominick

nie zamieszczaj tego samego tematu na roznych sub-forach bo to tylko wku**ia modow :) :flesje: :flesje: ;) :D

Chillout stary, wiecej ludzi jest w tym temacie w enduro motocross itd anizeli w mechanice ogolnej, a i tu i tu moge uzyskac pomoc. A jesli moderatorzy sie jak to napisales ''wku**ia'' to wyautuja posta tudziez otrzymam stosowne ostrzezenie. PZDR.

Gość Dominick

czlowieku jak odblokujesz dr125 to bedzie mega sprzet !!

z 3 z gazu tak na koło !!

pełen wypas

vmax 150 km/h

odblokuj i koniec

Z tego co piszesz, wyglada to zachecajaco..........Gdyby ktos mial doswiadzczenia na tym polu piszcie .

HEHEHEHEHEHE.. :) :flesje:

Kolega eloelo tylko żartował :flesje: 150 nawet KDX nam nie pójdzie przy oryginalnych przełożeniach.. Z 3 z gazu to możesz pomarzyć..Z 1 z gazu przy odrobinie umiejętności co najwyżej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...