Tom_H Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Hejka Jak w temacie.nitro nb 101 Opinia mile widziana. ( nie planuję zakupu tych butów jedynie interesuje mnie wasza opinia i spostrzeżenia) Pozdro Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Tom_H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 właśnie czy ktos jezdzi w takich butach?? bo sie zastanawiam czy nie zakupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Na allegro ktoś przedaje po bardzo niskiej cenie, looknijcie :rolleyes:Sam zastanawiam się czy ich nie kupic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Porównując te buty z poprzednim modelem zauważyłem w nich dużą różnicę są całosezonowe oraz wodoszczelne poprzednie które miałem podczas jazdy po deszczu w niektórych miejscach rozkleja się podeszwa. Edytowane 24 Lutego 2007 przez atrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Wystarczy poszukać :P http://forum.motocyklistow.pl/buty-Nitro-Race-t64276.html Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Bardzo mocno zastanawiałem sią nad tymi butami ,ale w końcu kupiłem SIDI VERTIGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Na allegro ktoś przedaje po bardzo niskiej cenie, looknijcie :icon_mrgreen:Sam zastanawiam się czy ich nie kupic :biggrin: Ten ktoś to ja ;) Jeśli ktoś jest zainteresowany - radze sie szybko decydowac bo juz sie konczą. Najlepiej dzwonic bo wyjezdzam i bede na kompie za tydzien, pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi