Pacian Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 http://www.allegro.pl/item107681086_asv_dz...maha_honda.htmlChcę takie kupic czy opłaca się według was ma ktoś takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ciekawe.... nie wiem jak się sprawdza ale wykonanie chyba ok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Handbary dobre 300 zł a tu za 400zł ma 2 dzwignie ciekawe czy to idze złamać jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Wyglądają solidnie ale cena troche straszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Czytalem o tym z 4lata temu w transworld motocross. Wtedy jezdzilo na tym z 3 zawodnikow, ale byla to nowosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 wolę kupić nową klamkę za 15 :icon_twisted: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 chyba ze uchwyt peknie Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Świetnie wyglądają,napewno są bardzo wytrzymałe.. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ciekawe rozwiązanie i przyznam że pierwszy raz o tym słysze ale wydaje mi się że sprawdza się takie rozwiazanie.Tylko cena straszy za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wydaje mi sie że lepiej handbary kupić i prawie na to samo wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Moim zdaniem takie klamki to super sprawa. Pełne handbary ktore chronia przed złamaniem klamek niosa za soba pewne ryzyko. Reka moze zjechac np. po skoku z kiery i wejsc miedzy kiere a handbara i sie połamac. Listki(nie pelne handbary) nie chronią przed zlamaniem klamek lecz przed błotem czy kamieniami. Te klamki ASV sa praktycznie nie do zlamania i przy tym nasze rece sa bezpieczne. Ostatnio złamalem klamke nawet przy pelnych handbarach. Uderzyłem o ziemie tak mocno ze handbar okrecil sie wokol kiery(byl bardzo mocno przykrecony, sruby na specjalnym kleju itp.) i klamka poszła. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Tomek-KTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Te klamki to raczej do motocykli cross'owych właśnie , bo listki nie pełnią funkcji chronienia klamki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Te klamki to raczej do motocykli cross'owych właśnie , bo listki nie pełnią funkcji chronienia klamki.. Te klamki sa zarówno do motocykli crossowych jak i enduro, to nie ma znaczenia. W mx i en nie jezdza w pelnych handbarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja już się na nie zdecydowałem tylko nie ma koleś narazie niebieskich niewiecie gdzie można u nas takie coś jeszcze kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) jak nie patrzec to gdyby miec skaner 3D do tego skrawarka/wypalarka laserowa, tokarki i inne bajery i mozna to samemu powielic/zrobic/ulepszyc :) mam nadzieje ze kiedy dostane robote wlasnie przy takich maszynach... ehhh marzenia... jak nie patrzec to te tanie klamki sa z miernych stopow, ja mam u siebie chyba mam jakas z zeliwa czy czegos, jest to kruchy material wiec ... no kumpel ma juz 3 klamki od hamulca ;p ale zeby sie zwrocilo to trzeba zlamac ponad 10 klamek ;p generalnie to chyba dla zawodnikow ktorzy maja sponsorow jest to dobre, bo kto wyloze tyle kasy... to juz komplecik oponek mam nowych prawie ;p Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Wazzabii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi