michałek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam gdzie dostane same pierścienie do tej hondy silnik hd09 (cieczak)stare pierścionki się wykruszyły przy zamkach na szczęście nie ma rys ani na tłoku ani na cylindrze a pierścienie też straciły swoją sprężystość 1 raz się z takim czymś się spotkałem normalnie jak z plastiku by były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 www.larsson.pl tu dostaniesz owe pierscienie albo www.kemot.pl pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 mam do nich zadzwonić bo w ofercie na stronie nic nie mają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortal Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 dołącze sie do tematu, Ale mi chodzi o pierścienie do Aprili rx 94r średnica tłoka to ok. 40,2 mm Gdzie moge dostać pierścienie bo jak narazie szukam inigdzie niemoge dostac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 pytałem się w larssonie nie mają a w kemocie chcą za 2 pierścionki 43 zł paranoja wole dorobić w porządnej firmie możę ktoś wie gdzie mieści się firma dorabiająca pierścienie w redzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 paranoja wole dorobić w porządnej firmie możę ktoś wie gdzie mieści się firma dorabiająca pierścienie w redzie ?? No i bardzo dobrze bo te pierscienie są lepsze.Jak chcesz to sobie dorabiaj pierscienie.wiem gdzie jest taka firma ale wam nie powiem bo porozpiepszacie silniki :banghead: kolega dorobil do tzr to pojezdzil miesiac nawt nie i go ztarlo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 pierscienie dorabiane przez takie firmy nadaja sie tylko do samochodow- wytrzymuja max jakies 8 tys rpm. gadalem o tym z kolesiem ktory jako chyb ajedyny w lodzi prowadzi firme takowe dorabiajaca. kupis znapewno na www.sklepmotocylowy.pl pzdr:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Słyszałem o tej firmie w Łodzi. Oni robią bardzo dobre pierścienie. Znam gościa, który jest klientem mojego ojca, który zrobił 500tyś w VW T4 na łódzkich pierścieniach. A do motocykli są pewnie inne materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi