wqera Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 Jeżdzę na moim skuterku już drugi sezon i nie miałam z nim problemów , aż tu nagle zaczął strasznie wolno jeżdzić, czemu??Wyciągał ze mną 70 kim/h a teraz ledwie 40km/h??Ma tez problemy z odpaleniem , rozrusznik nie chce kręcić.aha mam Piaggo Typhon 50. Pozdrawiam Karolina :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 pewnie go zatarłeś... ale na początku zanim będziesz wymieniać tłoczek i pierścionki i szlifować albo kupować nowy cylinderek to lepiej zrób kilka rzeczy dla pewności, że to zatarcie:- przeczyść filtr powietrza;- przeczyść gaźnik;- sprawdź kompresje w cylindrze;- hm......tak sobie myślę, że dużo jest takich powodów dla takmałych osiągów... najlepiej zrób mu przegląd i wtedy sie dowiesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Pewnie w pizde pięknie mu dawałeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 zrób to co Ci napisałem :D potem napisz na forum jakie są kolejne objawy, tylko trochę dokładniej i będziemy pomagać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 chciałbym zauważyć że ten temat napisała dziewczyna a nie chłopak jak myślićie :D 8) :D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Pewnie w pizde pięknie mu dawałeś :D A moze bylo odwrotnie? Wybaczcie ,ale nie moglem sie powstrzymac.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Pewnie w pizde pięknie mu dawałeś :D A moze bylo odwrotnie? Wybaczcie ,ale nie moglem sie powstrzymac.. Pozdrawiam. 8O 8O 8O Brutal! 8O 8O 8O :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 no to ja Ci powiem, że nie zauważyłem, iż to płeć piękna stworzyła ten temat. :D ciesze sie, że również motorki kręcą również dziewczyny :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wqera Opublikowano 12 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 niektórym naprawdę dziekuje za rady...ale niektórzy to nie wiem po co w ogóle piszą, jezeli odczuwacie chęć zbesztania kogoś lub go obrazienia i tylko dla tego ze czujecie sie lepsi i uwazacie ze jesteście naj...(a moze poasowało by tu NAJGORSI??), to w ogóle nic nie piszcie. Osobą które mi pomogły , bo juz jest owiele lepiej ,działa tak jak działał- wielkie DZIĘKI!! pozdrawiam KArolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Karolina wydaje mi sie ze za powaznie to wzielas. Jestem pewny ze nie chcieli Cie obrazic ani nic z tych rzeczy, poprostu to zboczency sa :lol: (zobacz na dzial przy piwie tam tylko o stringach itp.). A tak powaznie to mysle ze nie powinnas odrazu tak na nich jechac a potraktowac to jako "ostrzejszy" zart :D P.S. Brutale moze teraz przeprosicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 P.S. Brutale moze teraz przeprosicie? Moze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi