Zimer Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam, mam wezwanie na komende do Bielska na przesluchanie w charakterze pokrzywdzonego, no ale rzecz w tym ze musze jechac 70 km w jedna stronę i jezeli jest taka mozliwosc to chetnie odzyskal bym piniezki za paliwo. Czy ktos slyszal o takiej mozliwosci? Z gory dzieki za pomoc. Jezeli juz bylo to sory, nie znalazem w szukaju :icon_twisted: Odpiszcie mimo wszystko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 w sądzie dostajesz zwrot kosztów do wartości biletu komunikacji publiczej. nie wiem, jak w przypadku przesłuchania przez policję, ale sądzę, że winno być analogicznie. czyli na wszelki wypadek sprawdź sobie, ile kosztuje bilet autobusowy na pks albo pkp jeśli jest i grzecznie się dopytaj na miejscu czy zwrócąjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Zadzwoń i zapytaj czy możesz złożyć zeznania w najbliższym komisariacie w pobliżu swego miejsca zamieszkania, z tego co wiem to jest taka możliwość i jest to często stosowane. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Zadzwonic bym mogl, ale jest problem to wezwanie jest na jutro na 7:45, wiec troche pozno zeby to przekladac. Bylem caly czas nastawiony ze tam pojade i tylko teraz mi przyszlo do glowy ze moze jest opcja takiego zwrotu i daltego sie pytam. Jak nie to to trudno, pojade na wlasny koszt :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Policja zwraca koszty dojazdu - a jesli pracujesz to nawet dochod za utracony dzien w pracy. Edytowane 31 Maja 2006 przez lukasz-aprilia Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Łukasz dzieki za odpowiedź :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi