kulka Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 I NIE BALES SIE ZE CIE ZRZUCI??? :flesje: :) :flesje: he he he ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieter Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Pewnie, że sie bałem :flesje: ale nie taki GS straszny... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 :D :flesje: ;) :) :flesje: :rolleyes: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Pewnie, że sie bałem :buttrock: ale nie taki GS straszny... :flesje:No ja się przestraszyłem GS powiem szczerze. Zrzucić nie zrzuci, ale prowokuje, judzi: odkręć, błagam cię no odkręć... I tak mi szepcze do ucha i tak delikatnie nęci: "Jestem gotowa, no śmiało"... Dobrze, że instruktor siedział ze mną.... :eek: Ale jak ją już zostawiłem, to tak na mnie patrzyła, jakby z wyrzutem: "a taka byłam łatwa, taka cierpliwa"... Boję się tego motocykla :flesje: Poza tym chyba jednak za dużo mocy - bez stłumienia się nie obejdzie, bo glebnąłbym na pierwszym skręcie w prawo przez pasy. No i ta pozycja jak na ścigaczu... BTW: Albo Honda CBF 250 ma twardsze zawieszenie albo Suzi takie miekkie albo mi się zdawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieter Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 I tak mi szepcze do ucha i tak delikatnie nęci: "Jestem gotowa, no śmiało"... Dobrze, że instruktor siedział ze mną.... :buttrock: A ja już myślałem że coś ze mną nie tak i zaczynam słyszeć głosy!!! :D :notworthy: :buttrock: BTW: Albo Honda CBF 250 ma twardsze zawieszenie albo Suzi takie miekkie albo mi się zdawało...W sumie nie mam dużego porównania ale też mi się wydaję, że zawieszenie jest dość miekkie. Ale moze wypowiedzą się bardziej doświadczeni... pozdr. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja byłem zafascynowany enduro i polowałem na DR 350, a skończyłem na Bandicie...więc różnie to bywa, postaraj się obejrzeć i zaliczyć rundke jak największą ilością sprzętów i wtedy będziesz mógł coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 polecam suzuki gsx 400 e lub gs 500 jesili masz już jakieś obycie z motorami to te 125 i 250 szybko sie znudza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 polecam GS... najlepiej http://www.allegro.pl/item109690636_suzuki...wde_warto_.html :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja bym Ci spokojnie mogl pojecic XJ 600 S. Moto jest naprawde swietne bardzo przyjemnie sie tym jezdzi mozesz pojezdzic i spokojnie i troszke poszalec mozna. GSek jest zatrzesienie i wszyscy je pojecaja na poczatek, xj tez jest troche ale (moze kwestaia gustu) sa jakby nie bylo ladniejsze. To twoj wybor, na forum tylko wyazamy swoje opinie ale to co wybierzesz bedzie tylko twoim swiadomym wyborem. Pozdro udanych zakupow. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz1ov Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja na poczatek proponuje 63 konna yamahe rd 350 fz '86. motocykl moze nie nalezy do najnowszych ale kosztuje cos w granicach 3000zl. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No wreszcie jakiś temat w którym moge pisać :crossy: Zdanie zaczne od tego że szukam czegoś na trzeci motor bo już mam Mińska 125 ( wredne bydle ) i Yamahe RD 80 rocznik chyba 84. Pojemność która mnie interere to 250 bo wiem że teraz myśle "będę śmigał ostrożnie" ale oszukuje sam siebie ;] Marka w zasadzie dowolna, typ motoru sportowy albo jak kto woli ścigacz.Najważniejsze jest to żeby był nieskomplikowany technicznie, mam 17 lat z hakiem i praktyki miałem jedynie na Peugeotach ( samochodach ) gdzie nie trzeba było wyjmować silnika. Spytacie co rozumiem przez prostą konstrukcje ? Odpowiedź brzmi jeden cylinder, dwu lub czterosów choć zdaje sobie sprawe z tego że czwórka ma zawory, i gaźnik nie podciśnieniowy no niby moja RD go ma chyba ale na szczęście nie musiałem go rozbierać. Jeżeli ktoś ma jakieś rady, propozycje itp. dla mnie zamieniam się w słuch bo to że mi zależy na prostym silniku to też kwestja tego co słyszałem o V2 i twin a 4 cylindrowca nie chce bo jak tłoki będę musiał wyjąć to kaplica. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi