Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Eeee, i du^a. Złapałem kapcia mimo wlanego TIRolu. Na usprawiedliwienie można dodać, że detka pękła przy kominku, a więc prawdopodobnie nie był dobrze dokręcony, dętka wraz z oponą się obróciła nieco i szlusss. Nic to, pojeździłem sobie kilkadziesiąt kilometrów po szutrach na samym TIRolu zamiast powietrzu (trzymak w enduro to podstawa). Niezła zabawa, tyłem rzuca tak, że kilka razy mnie wyprzedził doprowadzając do b. widowiskowych gleb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Nie jestem pewny czy w motocyklu to działa , ale w rowerze zamiast łatki można użyć taśmy klejącej z super glue czy innym błyskawicznym klejem . trzyma 100% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Ja w rowerze łatałem na butapren i kawałek starej dętki, trzymało cały rok, po czym pękła w zupełnie innym miejscu :D Nie ma to jak patent :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rollo Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 NO to co?Warto czy nie warto tego TIROLa stosowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 moj kumpel lata na klej tapicerski... na dodatek rower wyczynowy do dirtu/streetu. co do sytuacji gdy nie mamy cetralki, albo moto na bok albo szukac czegos do podstawienia pod silnik. Jak stalo sie to przy lesie to powinno byc latwo bo pelno drzew lezy, zawsze mozna jakis kolek podlozyc.jezdze od roku po lesie, troche po asfalcie, i jedyne kapcie jakie zlapalem to od luznej szprychy albo przez przylozenei w gruz ktory byl nasypany do dziury na zakrecie... wiec sadze ze aby przebic opone na szocie to trzeba miec pecha, najwiecej syfu lezy przy krawedzi drogi wiec lepiej po prostu jechac po srodku pasu a nie zjezdzac katamaranom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi