kasia kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Prawdę mówiąc nie wiem jak to wygląda w przypadku kibica, nigdy nie bylam na torze jako zwykły kibic. Na pewno nie musisz mieć wcześniej wykupionego biletu, jeśli już to może płaci się coś na bramie za wjazd. Mam nadzieję, że ktoś się w tej kwestii lepiej orientuje ode mnie i odpowie Ci na to pytanie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 na grandysow goscie wchodza tak po prostu - czyli mozliwe, ze cale wpisywanie w karte itp (z tego co sie dowiedzialem, bo w praktyce nie bylo sprawdzane)sadze, ze na MMP jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Czy trzeba miec bilet wstepu tak jak np. na mecz w zeszłym roku było tak:bilet wjazdowy dla motocykla 15zł nie ważne czy sam czy z pasażerempieszo wchodzisz za darmoteraz nie wiem jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 w zeszłym roku było tak:bilet wjazdowy dla motocykla 15zł nie ważne czy sam czy z pasażerempieszo wchodzisz za darmoteraz nie wiem jak jest W tym roku tez tak jest... z tym, ze jak przyjechalismy w niedziele, cos po 16, tylko na pretendentow to juz nikt nie kazal placic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czy ktoś się orientuje jakie są koszty startu w III i IV rundzie MMP w Czechach? Ile np. kosztuje wpisowe, ile kosztują treningi itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katanka Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czy ktoś się orientuje jakie są koszty startu w III i IV rundzie MMP w Czechach? Ile np. kosztuje wpisowe, ile kosztują treningi itd?Jest więcej kosztuje niż Tor Poznań. Zawody jest sobota (dla Ciebie). Dokładnie cena nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 pozdrowienia dla najszybszych dziewczyn w polsce :smile: :banghead: :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) pozdrowienia dla najszybszych dziewczyn w polsce :smile: :banghead: :buttrock: :icon_mrgreen: Jak miło :buttrock: :buttrock: pozdrowienia dla pozdro600 :flesje: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez kasia kędzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Jak miło :smile: :buttrock: pozdrowienia dla pozdro600 :buttrock: hej, dziewczyny - nie dajcie się nabrać :icon_mrgreen: pozdro ma sprytny plan ujeżdżania waszych rumaków na treningach następnej rundy MMP :banghead: pozdro600 Edytowane 18 Czerwca 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Jest więcej kosztuje niż Tor Poznań. Zawody jest sobota (dla Ciebie). Dokładnie cena nie wiem. ta wypowiedz brzmi po czesku :icon_mrgreen: :banghead: Atw to w Most wolny trening kosztuje 420Kc za 30Min, w Brnie 450Kc za 30min Mosthttp://www.autodrom-most.cz/eng/okruh.phpjak napisalem do nich z pytaniem o wyscigi odpisali mi : Hallo Sportsfreunde,Hello sportsfriends, Freie Testfahrten finden bei uns statt an diesen Tagen:Free testing at our race track takes place on these dates: Juni / June 200620.06.2006 09:00 - 13:00 14:00 - 18:00 AUTO + MOTO Sie müssen eine Erklärung das Sie auf eingenes Risiko fahren unterschreiben, und auf der Strecke gült ordentliche Versicherung nicht.Each rider/driver has to sign a statement that he understands that he is entering the track on his own risk, normal insurance is not valid for incidents on the track. Wenn Sie mit einem Motorrad fahren wollen, dann sind Motorradoverall, Handschuhe, Helm und Motorradstiefel pflicht.For bikeriders the following outfit is mandatory: Motorcycle leathers, gloves, helmet and motorcycle boots. Es wäre besser wenn Sie vorher anrufen, weil sich die Tage ändern können.Its best to call a day before, because these dates can change Der Preis für eine halbe stunde ist 450,- CZK für Motorräder und 660,- CZK für Autos (kann in EURO bezahlt werden, immer nach dem Aktuellen Tageskurs). The price for 30 minutes is 450,- CZK for motorcycles and 660,- CZK for cars (can be paid in EURO, according to the daily exchange rate) . Wenn Sie mit Ihrem ordentlichem PKW fahren wollen, dann rufen Sie bitte an und wir besprechen einen datum, weil wir können nicht Rennwagen und normale PKWs zusamen auf die Strecke lassen.If you would like to drive with your normal passanger car, please call us and we negotiate a particular date, because we can't let normal cars and formulas together on the track. Dann ist es möglich bei Kommerziellen Veranstaltugen zu fahren. Dann kontaktieren Sie bitte die respektiven Veranstalter.Then it is possible to ride/drive at commercial events. Then please contact the respective organisers. Kommerzielle Veranstaltungen / Commercial events Juni/June 2006:16. - 18.06. - MOTO - Action Bike, http://portal.actionbike.de/, +49 89 858 37 85823. - 25.06. - MOTO - Pezibaer Racing, http://www.pezibaer.com/, 26. - 27.06. - MOTO - Herrmann Racing, http://www.herrmannracing.de/, +49 9103 582728. - 29.06. - MOTO - Schlier, http://www.nolan-cima.de/, +49 8234 90236330.06 - 02.07. - MOTO - Rehm Racing, http://www.rehm-online.com/, +49 7391 755806703. - 04.07. - MOTO - Futz Racing, http://www.futz-racing.de, +49 3606 604144 Mit freundlichen GrüssenKind Regards Robert KotlabaSport Manager Autodrom Most a.s.Tvrzova 5CZ - 434 01 Most TEL: +420 476 449 975GSM: +420 737 237 413FAX: +420 476 449 994ICQ: 75660122 A w Brniehttp://www.automotodrombrno.cz/?hs=map&hm=...37&lm2=164&ln=1jak napisalem do nich odpisali mi ze musze sie bezposrednio kontaktowac z organizatorami eventow a nie z torem kalendarz imprez.nazwa imprezy i data June Mičánek Motorsport 1Rehm Racing 2Rehm Racing 3Rehm Racing 4Rehm Racing 5Elit 6Elit 7Moto Academy 8Bikers days 9Bikers days 10Bikers days 11FG Sport EE-test SBK 12FG Sport EE-test SBK 13FG Sport EE-test SBK 14Bike Promotion 15Yamaha Motor Europe 16Yamaha Motor Europe 17Yamaha Motor Europe 18Bike Promotion 19Bike Promotion 20Česká pojišťovna 21Otta Group 22Honda Austria 23Honda Austria 24Honda Austria 25Pro Speed 26Pro Speed 27Pro Speed 28Pro Speed 29Pro Speed 30 July1 Pro Speed2 Pro Speed3 Brand Racing4 ASKO KC - Kawasaki den5 Fortuna Aprilia6 Fortuna Aprilia7 Action Bike8 Action Bike9 Action Bike10 Bimota Club Deutschland11 Bimota Club Deutschland12 Bimota Club Deutschland13 M ČR moto14 M ČR moto15 M ČR moto16 M ČR moto17 IVRacing18 Axelspringer19 x20 x21 MS Superbike22 MS Superbike23 MS Superbike24 Peraves AG-Ecomobil25 Peraves AG-Ecomobil26 Peraves AG-Ecomobil27 Peraves AG-Ecomobil28 Bike Promotion29 Bike Promotion30 Bike Promotion31 Melvin AG/Gunti W Brnie i Most nie beda startowac pretendent tyle ile wiedzialem napisalem Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Bobo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Bobo, Ctrl+C and Ctrl+V uratowały Twój niedzielny czas :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 hej, dziewczyny - nie dajcie się nabrać :icon_razz: pozdro ma sprytny plan ujeżdżania waszych rumaków na treningach następnej rundy MMP :buttrock: pozdro600hehe :bigrazz: rozkminiles mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia kędzior Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 hehe ;) rozkminiles mnie :lapad: Moja Kawa to całkowita seria, więc nie wiem co niby miałoby być w jeździe nią takiego ekscytującego :P Dowiedziałam się ile kosztuje wpisowe na III i IV runde.Podobno 130 Euro wpisowe i w Moscie i w Brnie A treningi dodatkowe po 40 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Moja Kawa to całkowita seria, więc nie wiem co niby miałoby być w jeździe nią takiego ekscytującego :lapad: Dowiedziałam się ile kosztuje wpisowe na III i IV runde.Podobno 130 Euro wpisowe i w Moscie i w Brnie A treningi dodatkowe po 40 Eurono wiesz, ja mam w tej chwili bandita 400, ale moze sobie kupie w tym tygodniu srada600(zeby do nicka pasowalo). swoja droga moglabys zapytac malzonka czy nie kojarzy tego egzemlparza - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M228500. gosc jezdzil nim w zeszlym roku w rookie podobno. z gory dziekuje ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia kędzior Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wyglada na to, że jest to motocykl po Marcinie Kałdowskim, który później przejął Robert Rybka z Motormanii, czyli przebieg na torze ma raczej duży, a Rybka odsprzedał go jakiemuś amatorowi na tor. W międzyczaie miał dwa wybuchy silnika, nie wiadomo jak ostatnio był naprawiony i w jakim stanie jest w tej chwili.Poza tym, nie jestem przekonana, czy dobrym pomysłem jest kupowanie motocykla "po torowego" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi