L3ITO Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Siemka Właśnie zakupiłem motocykl i chcę kupić nowy kask, spodnie i kurtke ! Prosze doradźcie mi jakieś dobre firmy, które zajmują się sprzedarzą tych artykułów i z których jesteście dumni. :buttrock: Edytowane 30 Maja 2006 przez L3ITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolas Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Podaj z Motosprzęt Poznań www.motosprzet.pl albo [email protected] ja zawsze u nich zakupy robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Hein Gericke mam wszystko od nich nawet majtki ..ale trochę kosztują .... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ITO Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 dzięki za informacje napewno sie przydadzą już patrze co tam mają ciekawego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 http://www.kobi-sklep.pl/ polecam, niezłe ceny, doradzą co do rozmiaru a jakość i wykonanie jest super :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b-1200BlackBandit Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 www.bemotor.com.pl Maja spoko wybór, pojedziesz do Łodzi i kupusz coś dla siebie, maja duzo na stanie.Słyszałem, ze maja tez filię w Gdańsku i wysyłkę też realizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Polecam Beringa, mam rekawice, kurtke i jestem bardzo zadowolony. Niestety jest to mało znana firma w naszym kraju, ale warto choc te ceny... Zdecydowanie odradzam orine, to jest sprzęt, który mnie tylko zawiódł. Mam kurtkę spodnie oraz rekawice i już nic nie kupie od tych dziadów! Jeżeli chodzi o kaski to ze spokojem moge polecić: Airoha lub Nolana- warto. Co do polskich firm to mam spodnie ridera i są ok, jak na 350 zł, są pewne braki, ale za takie pieniądze niczego lepszego nie dostaniesz. Z kolei bielizna to zarówno Brackner i Rukka, obie bardzo przyjazne, tylko ta druga trochę droga;). Co do butów, to mam stare uvexy i nowe probikery, obie firmy są ok, przy czym uvex jest oczywiście droższy. Jeżeli mogę coś doradzić, to wstrzymaj się z zakupami, kup może jakieś używane akcesoria, a jak sezon się skończy dostaniesz wszystko o połowe tansze i będziesz mógł sięgnąć po sprzęt z najwyższej półki. Pozdrawiam Edytowane 26 Czerwca 2006 przez xj 600 n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ja mam spodnie Takai czyli Hein Gericke texa i gorąco polecam :DA kurteczke mam Helda i rowniez nie narzekam Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUK@S Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witam;hj600n ma rację, jeżeli możesz to zaczekaj na mega rabaty. Jeżeli musisz kupić teraz to polecam Inter Motors na ul.Druskiennickiej 8/10 w Poznaniu. Już teraz można jakiś rabacik przytulić, zwłaszcza jeżeli planujesz większe zakupy. Odwiedziłem kilkanaście sklepów i problem był zasadniczy – coś było na miejscu, pozostałe rzeczy tylko w katalogu na zamówienie. W Inter Motors na stanie jest kilkadziesiąt kombinezonów, kurtek, kasków, itp., a jeżeli czegoś w danej chwili nie ma, to w ciągu 2 dni jest ściągnięte z centralnego magazynu z Wa-wy. Sam pod koniec kwietnia kupiłem kombi+buty+rękawice+żółwia Alpinestarsa i kask TiTech AGV. Polecam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) RETBIKE cena jakosc - super :buttrock: :D Edytowane 27 Czerwca 2006 przez MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Kask Arai, a ciuchy Alpinestars plus buty Sidi :icon_mrgreen: na bank bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Najbardziej widzi mi się SUOMY! :buttrock: Mam do nich sentyment... :buttrock: Natomiast buty-TYLKO Sidi! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Kask Arai, a ciuchy Alpinestars plus buty Sidi :buttrock: na bank bedziesz zadowolony Nie słuchaj go :icon_mrgreen: kask Shoei, ciuchy Arlen Ness, a buty Alpinestars - to jest jedyna słuszna kombinacja :buttrock: Edytowane 1 Lipca 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Sligier - zgadzam sie w 100% :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Kurtka JOFFAMA, spodnie JOFFAMA :icon_mrgreen: Buty Metro (do wymiany ale z powodu wyglądu) :icon_mrgreen: Kask Nitro (do wymiany z powodu ........... no kiepski jest) :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi