Zupa Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 Mam pytanko!Czy uda mi sie zarejestrować wyrejestrowanego dwusuwa!Np. Jeśli kupie wyrejestrowaną WSK z dokumentami,czy nie będzie żadnych trudności w urzędzie komunikacji???Dziękuję za odpowiedź!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 Nigdy już nie zarejestrujesz wyrejestrowanego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 jezeli masz dowod to zarejestrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 jezeli masz dowod to zarejestrujesz Chyba sobie żartyjesz. Wyrejestrowany oznacza złom i nie da rady w drgą stronę Art.79 ust.4 znowelizowanej ustawy Prawo o ruchu drogowym, stanowi, że pojazd wyrejstrowany nie podlega powtórnej rejstracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zupa Opublikowano 16 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 a co z rejestracja zabytka :?: ponoc jest taka opcja ze wapniaka ze zlomu mozna znowu rejestrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 17 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2003 Ja zarejestrowalem (nie do konca, czytaj dalej) Komara z 73r bez zadnych papierow. Kiedys byl zarejestrowany na mojego ojca. Napisalismy umowe darowizny, w urzedzie ja podsteplowali i teraz wystarczy tylko wypelnic wniosek o rejestracje i jechac na przeglad. Wtedy juz moto bedzie zarejestrowane. Tych dwoch ostatnich czynnosci nie zrobilem bo nie jezdze nim po ulicach a nie chce co rok placic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 to już było poruszne w innych tematachSid-nie masz racji-można rejestrować np zabytki które były wyrejestrowane Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi