wieczny student Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 żeczami :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 -Gdzie można kupić taką torebke na tylni błotnik? Na allegro tego nie znalazłem (może nie wiem co w pisać w wyszukiwarce?) Ile taka przyjemność może kosztować? -Czy siatka bagażowa sprawdza się też w motocyklach enduro? -Boje się troszke plecak wozić, zwłaszcza z narzędziami, bo przy glebie moge narzedzia wyciagać z pleców, niby mam żółwia, ale i tak się boje :) CześćPisałem już, że moja torebka jest firmy UFO i myślę, że na stronie producenta można szukać.PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 To już jest conajmniej nierozważne :) Wystarczy w coś walnąć i i brzuch znajdzie się na naszej przeszkodzie, a pomędzy nimi torba z metalowymi rzeczami :flesje:A odwrócony kangurek? Też źle, bo w razie wywrotki może wbić się w plecy? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 -Gdzie można kupić taką torebke na tylni błotnik? Na allegro tego nie znalazłem (może nie wiem co w pisać w wyszukiwarce?) Ile taka przyjemność może kosztować? -Czy siatka bagażowa sprawdza się też w motocyklach enduro? -Boje się troszke plecak wozić, zwłaszcza z narzędziami, bo przy glebie moge narzedzia wyciagać z pleców, niby mam żółwia, ale i tak się boje :flesje: CześćTu masz link do takiej torebki na błotnik na szwajcarskiej stronie, gdzie możesz kupić akcesoria UFO:http://www.motoshopracing.ch/product_info....roducts_id=3029Frank szwajcarski kosztuje około 2,5zł.PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Dla mnie nieciekawy temat. W akcesoriach enduro mozna kupic narzedziowki takowe. One sa zamontowane na blotniku zaraz za siedzieniem. Tam mozna takie pierdoly powkladac. No a jak motocykl w błocie zginie, to co? :flesje: A odwrócony kangurek? Też źle, bo w razie wywrotki może wbić się w plecy?Upadek na plecy na twarde podłoże z czymś takim ma duże szanse zakończyć się urazem kręgosłupa, lub żeber, lub nerek, zależnie od miejsca założenia w chwili upadku. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi