motorek Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 W imieniu Ekipy Sił Połączonych wielkie dzięki za wspaniałą imprezkę,jednocześnie łączymy się w głebokim żalu po stracie tak wspaniałego człowieka jakim był Gumiś,poznaliśmy się równy rok temu na tej samej imprezie.....cóż więcej,pamiętajmy że człowiek żyje dopóki o nim pamiętamy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 .....cóż więcej,pamiętajmy że człowiek żyje dopóki o nim pamiętamy. Gumis namawial mie parokrotnie na spotkanie w "realu". Ciagle obiecywalem, ze "moze sie uda" i ciagle nawalalem. Do Kola tez zapraszal... GUMIS! Naprawde nie moglem............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Przepraszam, macie na myśli tego Gumisia?? http://forum.motocyklistow.pl/gumis-m12672.htmlBo widzę czas logowania się na konto dziś po 14.00...???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 [*] [*] Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Jego ostatnie slowa na tym forum: 01 Wrzesień 2006 - 08:37 TAAAAAAA!!!!!!!!!! Trochę mnie przydymiło z rana.Niebo zaciągnięte ołowiem, lecą z niego jakieś fekalia, czarne ptaki przywitały mnie przy garażu,a w pracy przywitał mnie fotel fakira, nabity szpilkami czasu dzielącego mnie od wylotu na FestiwalBluesa.....................Ale nic to, nic mnie nie zatrzyma, nawet g**na lecące z nieba, polecę do Przyjaciół, do tychoszalałych ptaków, do muzy którą kocham, do zobaczyska Wojtek, Darek, Sylwek i cała reszta trzymajcie dla mnie i paru innych osób miejsce na kilka namiotów. To właśnie jest słońce dzisiejszego dnia, reszta się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 TAAAAAAA!!!!!!!!!! Trochę mnie przydymiło z rana.Niebo zaciągnięte ołowiem, lecą z niego jakieś fekalia, czarne ptaki przywitały mnie przy garażu,a w pracy przywitał mnie fotel fakira, nabity szpilkami czasu dzielącego mnie od wylotu na FestiwalBluesa.....................Ale nic to, nic mnie nie zatrzyma, nawet g**na lecące z nieba, polecę do Przyjaciół, do tychoszalałych ptaków, do muzy którą kocham, do zobaczyska No też mnie te jego słowa , jak przeczytałem to troche mnie otępiły ,TE czarne ptaki itd. Nie wieże w przesądy. Ale mnie ciarki przeszły po plecach. Szkoda mielismy sie spotkać w Kletnie teraz 8-10 Wrzesień napić się soku jak napisał z ,,gumijagód" miałem zaparkować mu w namiocie moją Afryczką bo troszke żesmy sie posprzeczali słownie , ale tak jak napisał ,,chciał sprawdzić z jakiej skały jesteśmy zrobieni" i ogólnie miało być wesoło. a tu taka zła nowina.\ Nie zdązyłem człowieka poznać osobiście. wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Prot!!!!!Stary grzybie, miło byłoby Cię spotkać przed Kletnem.Do zobaczenia ;) Moja Pani miała niesprawny motocykl. Pomyślałem, że nic to ... że w Kletnie nadrobimy ... K...a strasznie mi przykro... Gumisiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 TAAAAAAA!!!!!!!!!! :biggrin: Trochę mnie przydymiło z rana.Niebo zaciągnięte ołowiem, lecą z niego jakieś fekalia, czarne ptaki przywitały mnie przy garażu,a w pracy przywitał mnie fotel fakira, nabity szpilkami czasu dzielącego mnie od wylotu na FestiwalBluesa.....................Ale nic to, nic mnie nie zatrzyma, nawet g**na lecące z nieba, polecę do Przyjaciół, do tychoszalałych ptaków, do muzy którą kocham, do zobaczyska :) Wojtek, Darek, Sylwek i cała reszta trzymajcie dla mnie i paru innych osób miejsce na kilka namiotów. :biggrin: To właśnie jest słońce dzisiejszego dnia, reszta się nie liczy :biggrin: Zegnaj Gumis + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider70 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Z Nim szukalem motocykla dla siebie.To mial byc VN 750,ale nie ten ktorym teraz jezdze.Bogdan powstrzymywal mnie przed zakupem w sezonie "poczekaj do jesieni -cos ci sie trafi, taniego i dobrego..."Teraz jezdze czarnym VN 750 z misiem na zbiorniku. Jestem zaszczycony,ze moge jezdzicna motocyklu GUMISIA.Pozdrawiam przyjaciol z Belchatowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Świder cała Ekipa Sił Polaczonych śle pozdrowienia,są różne opinie,ale moja jest jedna,dzięki pamięci o Gumisiu i temu,że Jego motocykl nadal jeżdzi,a jeżdzi nim jego przyjaciel,Gumiś żyje w naszych głowach i to jest piękne i niech tak zostanie.Mi i moim Przyjaciołom,a myślę że moge to za Nich napisać zależy na wspaniałej przyjażni,łączą nas motocykle i pamięć po Gumisiu i niech tak zostanie.Pozdrowienia dla Ciebie Świder,Twojej Żony,Gzizliesów,chłopaków z Koła i wszystkich przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi