LYsY Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Witam :biggrin: Popatrzecie na tego Zephyra:http://allegro.pl/show_item.php?item=106345151MIODZIO!Piekny. Gadałem z właścicielem, właściwie tak żeby sobie pogadać o motorkach - i faktycznie jest to starszy gość. A sama maszyna jest przepięknie utrzymana.. mieć coś takiego to marzenie. Nie chce ktoś kupić mojego VX-a? :buttrock: :biggrin: Bo chętnie bym zmienił moto :buttrock: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Racja niezła maszyna. Ja ostatnio widziałem takiego Zephyr'a za 5900, ale był w gorszym stanie. Pomimo są to ładne motory, a ten w szczególności. Perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 W słońcu i o zachodzie musi wyglądać imponująco ....zazdrosnik się robię :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 :biggrin: fajnie zadbany !! ogólnie GODNY sprzęcik !! :buttrock: :biggrin: :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Czolem! No, praaaawie, jak moja CB :biggrin: :buttrock: :buttrock: Browar, fajnie ze zyjesz :biggrin:. Zdazyles? :biggrin: Jak widzisz, dalej sie ócze :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 bardzo ladna . Widac ze ktos o nia dbal . Swietny stan chromow co sprawia ze motocykl naprawde robi wrazenie , lakier i reszta super, oczywiscie po zdjeciu nie ma co oceniac , ale robi jak najbardziej pozytywne wrazenie... przynajmniej od strony wizualnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Świetna maszyna :icon_twisted: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahhoo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Gość ma cudo i zazdroszczę cholernie.Piękny i na pewno ,żałuje że go sprzedaje.Jestem właścicielem podobnego z nazwy i wyglądu ale.... :icon_twisted: yahhoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam :) Popatrzecie na tego Zephyra:http://allegro.pl/show_item.php?item=106345151MIODZIO!Piekny. Gadałem z właścicielem, właściwie tak żeby sobie pogadać o motorkach - i faktycznie jest to starszy gość. A sama maszyna jest przepięknie utrzymana.. mieć coś takiego to marzenie. Nie chce ktoś kupić mojego VX-a? ;) :D Bo chętnie bym zmienił moto :flesje: pozdrLYsY Czyzby mała reklama :) :flesje: A co do zefira to rzeczywiscie ładna sztuka, sam sie przymierzam do zefira, ale słyszałem ze mają niezbyt wytrzymałe silniki :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Piekna maszyna widac ze ktoś o nia dbal i włożyl w nia sporo kasy i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 R.Y.B.A Nie kupuj Zephyra! te silniki to same, bez powodu się rozlatują, w czasie jazdy tłoki wychodzą bokiem, nawet gdy nie przekraczasz 50 km/h. Olej cieknie z każdej uszczelki, silnik wali jak byś młotem nap... i ogólnie Kawasaki to kupa!!!Na początku porozmawiaj z kimś kto kupił Kawę w dobrym stanie i użytkował przez kilka sezonów, zgodnie z przeznaczeniem, później przeczytaj coś w prasie na temat tego modelu i na końcu napisz czego się dowiedziałeś. Bo ja też słyszłem, że dzwonią, tylko nie wiem, w którym kościele. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 R.Y.B.A Nie kupuj Zephyra! te silniki to same, bez powodu się rozlatują, w czasie jazdy tłoki wychodzą bokiem, nawet gdy nie przekraczasz 50 km/h. Olej cieknie z każdej uszczelki, silnik wali jak byś młotem nap... i ogólnie Kawasaki to kupa!!!Na początku porozmawiaj z kimś kto kupił Kawę w dobrym stanie i użytkował przez kilka sezonów, zgodnie z przeznaczeniem, później przeczytaj coś w prasie na temat tego modelu i na końcu napisz czego się dowiedziałeś. Bo ja też słyszłem, że dzwonią, tylko nie wiem, w którym kościele. Tak kurczę nie jestem do końca przekonany czy to sarkazm (Twój post) czy prawdziwy stosunek do Kawek :):flesje: R.Y.B.A Nie kupuj Zephyra! te silniki to same, bez powodu się rozlatują, w czasie jazdy tłoki wychodzą bokiem, nawet gdy nie przekraczasz 50 km/h. Olej cieknie z każdej uszczelki, silnik wali jak byś młotem nap... i ogólnie Kawasaki to kupa!!!Na początku porozmawiaj z kimś kto kupił Kawę w dobrym stanie i użytkował przez kilka sezonów, zgodnie z przeznaczeniem, później przeczytaj coś w prasie na temat tego modelu i na końcu napisz czego się dowiedziałeś. Bo ja też słyszłem, że dzwonią, tylko nie wiem, w którym kościele. Tak kurczę nie jestem do końca przekonany czy to sarkazm (Twój post) czy prawdziwy stosunek do Kawek :flesje:;) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A jak myślisz :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A jak myślisz :flesje: Ja nie myślę. Ja tu tyko zamiatam :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi