vespa Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No, to w zasadzie jest interesujące, że ludzie jeżdżący na długich nie śmigają w odblaskowych kamizelkach :D Bo o tych swiatlach i wydechach to tylko takie slodkie pierdzenie tych, ktorzy sami jezdza jak chca ale zadaja od wszystkich dookola, zeby obchodzili sie z nimi jak z jajkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ja w swoim życiu 2 razy jechałam na długich, głównie nocą bo moje światła tak słabo świecą że tylko usiąśc i płakac, ale ponoc w moim modelu niestety wszystkie tak mają, jednak odkąd TIR rąbnął mi długimi po ślepiach to myślałam że znajduje się już w niebie i od tamtej pory długie włączam nocą ale tylko wtedy gdy nic przede mną nie jedzie jak i z nad przeciwka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Ktoś tu robi porządek w końcu... Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ktoś tu robi porządek w końcu... owszemcała dyskusja nt. obowiązku jazdy na światłach została przeniesiona do sąsiedniego wątku na ten tematjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi