mati27d Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 jak sam potrafi to co za problem prawdopodobnie na srubki sa to za duzo roboty nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zawory są regulowane na śrubki a to dla mnie nie jest problem.Nawet wole takie, niż ustawiane hydrauliczne bo jak w hydraulicznych coś się psuje to sam takich już nie zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja takze mam wymiane co 6 tys. ale w warsztatach mowia ze jesli sie nie jezdzi extremalnie wystarczy wymiana co 8 - 10 k. Jak w zeszlym sezonie wymienialem po 10 to olej nie wygladal na zuzyty wiec nie ma sensu przesadzac. Wiadomo ze jesli ktos robi rocznie 2 tys. to nie bedzie zmienial co 3 lata albo jak jezdzi 30 k to nie bedzie zmienial 5 x w sezonie... Mysle ze do tego trzeba podchodzic z rozsadkiem - serwisy maja na tym konkretny zysk, bo regularnie i niewiele pracy wiec sa za tym aby wymieniac jak najczesciej i nie oszczedzac na oleju bo szkoda silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Pisze że 2 tyś. To spróbuj raz wymienić olej po 3 tyś. i obserwuj co się będzie działo z olejem. Czy będzie ulegał spalaniu? A jeżeli tam wchodzi tylko 2L to nie ma sensu oszczędzać na oleju bo po co robić remont silnika. Co do oleju to nie ma co oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Dowiedziałem się, że silnik w moim moto jest w środku identiko jak w Hondzie cb250.Czy ktoś wie co ile w takiej Hondzie wymienia się olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi