portier Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Hej, witam wszystkich, mam pytanko a zarazem prosbe. Jestem od dwoch dni posiadaczem VFR 800 z '99 (coz to za sprzet ;-)) i w zwiazku z tym potrzebuje jakas ksiazke obslugi do tego cacka. Jak by ktos takowa posiadal to bede bardzo wdzieczny za przeslanie. Z gory dzieki i pozdrawiam wszystkich milosnikow Hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Koledze ściągałem ostatnio z emule, więc jak masz dostęp netu to nie ma problemu. Był to skan serwisówki i ważył jakieś 45MB.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebavfr Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Na stronie vfr-oc.pl jest serwisówka do ściągnięcia jest tego sporo ja sobie ściągnąłem i wydrukowałem to wyszła mi niezła cegła jest tego około 500 stron. Teraz tylko dobry słownik techniczny i naprzód. :biggrin: :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portier Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 wielllllkie dzieki zaraz sciagam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 VFR800FI Interceptor '98-01 http://www.blackbears.ru/manual/files/Hond...vice_Manual.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi