Gość KrzyChules Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 tak ja mowi magneto nsr tylko z 6 biegowa skrzynka ale ja i tak wole i polecam mbxa :biggrin: fajne moto :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam Myślę, że oceniasz metodą "każdy chwali swoje"A jakie są róznice między nsr 6 a 4 biegową :biggrin:Ps. Co myślicie o NSR80 z 96r. ?? Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Kurde jeżeli masz nsr 4 biegową to jest orginalnie 50 i można założyć cylinder 70cm. A jeżeli masz 6 biegów to już jest 80cm orginalnie. I jeżeli porównujesz nsr 50 4 biegową do mbxa 80 to wiadomo że nsr-ka zostaje w tyle A jeżeli sie nie myle to niema nsr 80 tylko ns1 pozdro Edytowane 29 Maja 2006 przez hubertmtx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 A myślałem, że Ty jeździłeś na NSR http://www.bikepics.com/pictures/399104/ Niestety tylko siedzialem. Koles mial totalnie dojebany naped (lancuch brzeczal, zebatki bez zebow - razem z Brysiem zakladalismy mu lancuch na zlocie :biggrin: ), wiec juz nie chcialem go prosic o przejazdzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 WitamNiewiem jak wy ale wedłóg mnie to mbx jest lepszy tylko trza by go upiększyć stylistycznie :biggrin: sam kiedyś zastanawiałem sie co lepsze czy mbx czy rg (no i wybrałem)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Jak na lata 80 i rozwoj japonskiej motoryzacji przystalo.Silnik w MbX jest trwalszy.Mbx 80 i nSr80.W sumie jeden grzyb.Przekonalem sie ze mozna wyciagnac sporo z tego silnika;]Mam zamair rozgrysc i dojsc do mocy silnika Mtx do mocy Ns1.Niby cos tam juz sie dowiedzialem ale niedokonca.W kazdym badz razie predkosci Ns1 nie osiagne nigdy z mtx ale z mbx nie jest to wielka rewolucja.Wracajac do tematu Mbx mi sie nie podoba.osprzet jest wiele lepszy w nsr,Kolega ze squadu ma wersje 40biegową.....prawda taka ze silnik tam jest skastrowany jak tylko sie da :biggrin: ale pare czesci od 80cmm(nie cylinder) i tez mozna wydusic te 100 na godzine.plus calkiem inna kultura jazdy,obudowanie moto;]lepszy hebel z przodu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam. Dibo kolega ma chyba wersje 4 biegową :biggrin:A propo co wygrywa: -NSR 50 (z 70cmm)-NS1 80-MBX80 :bigrazz: Kto zajął pierwsze drugie .... miejsce :wink: ?? :wink: Mi też się wydaje, że NSR ma lepszy wygląd i NS1 też :flesje:Chociaż bardziej podobają mi sie motocykle bez owiewek (typu GS500E) :cool: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Wiesz w sumie technika przez te pare lat poszla do przodu i trudno zeby mbx lepiej wygladal i mial lepsze np heble:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam. No w sumie to tak.Honda NS1 i NSR są już bardziej "ścigatowate" (jakie określenie :biggrin: )Ale MBX w ładnym stanie (oczywiście wizualnym) nie jest zła :bigrazz:Po drugie to jeśli miałbym wybierać (pod względem wizualnym) to była by to NSR :wink: Ale bez owiewek na silnik. Tylko na lampe i kawałek baku.Ale i tak MBX fajny fajny sprzęt :wink: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motokrosik Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Siema !! Czy była by szansa, że udało by mi się kupić Honde mbx80 do 1000zł może być z niemiec tak do 300 euro :bigrazz:) Pozdrawiam motokris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Za ta kase to rozgladaj sie za simsonem. Nie kupisz za to japonca, a nawet jesli to wlozysz w niego conajmniej drugie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Siema !! Czy była by szansa, że udało by mi się kupić Honde mbx80 do 1000zł może być z niemiec tak do 300 euro :bigrazz:) Pozdrawiam motokris Jak dobrze poszukasz to i mbx znajdziesz za 300 jak mb-80 za 70 € można przykulac to i z mbx'em nie powinno być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 serialnie za 70-100 euro kupi sie mb?? chodzi mi o 50 z pelna dokumentacja :bigrazz: wiadomo ze do porboienioe ale o taki m ichodzi :icon_mrgreen: nie na ten sezon ale na drugi bym sobie wyszykowal nastepne moto :) druga honde i bym mogl z kims pomykac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 serialnie za 70-100 euro kupi sie mb?? chodzi mi o 50 z pelna dokumentacja :) wiadomo ze do porboienioe ale o taki m ichodzi :( nie na ten sezon ale na drugi bym sobie wyszykowal nastepne moto :biggrin: druga honde i bym mogl z kims pomykac :biggrin: Wystarczy dobrze poszukać a mozna znaleźć nie tylko 50'ke :icon_mrgreen: noi najlepiej to jechać samemu ze swoim transportem bo tu w polsce ludzie za sprowadzenie ciągną kosmiczne sumy ... choć nie dziwię się im :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 noi najlepiej to jechać samemu ze swoim transportem bo tu w polsce ludzie za sprowadzenie ciągną kosmiczne sumy ... choć nie dziwię się im :icon_twisted: A mniej i więcej ile biorą za takie sprowadzenie ?? (nie wliczając kosztów motoru) Ps. Czy pasowal by bak od MBX80 do MB50 :icon_mrgreen: Pozdr. Magik :biggrin: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi