arturo1982 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 siema na pocxatku sezonu zamontowalem uklad wydechowy marki Vance&Hinesjuz dawno mialem zamiescic zdjecia i filmik ale jakos mi sie zeszloco sie okazalo na hamowni moc wzrocsla do 75 KM :D no i oczywiscie brzmi o wiele lepiej niz seryjny :D filmikhttp://www.megaupload.com/?d=8SVPFGUTfotkahttp://www.megaupload.com/?d=5COA4VIH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boober Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Milo gada ten V&H! Tyle ze filmik konczy sie w najlepszym momencie :D Tez sie zastanawiam nad nowym wydechem dla SV. Moglbys powiedziec gdzie i za ile go kupiles? Masz moze wykresy z hamowni przed i po wymianie? 75KM na tylnym kole to niczego sobie wynik w SV! Robiles jakies inne modyfikacje oprocz wydechu? Widze ze moto ze stanow wiec moze poprzedni wlasciciel cos grzebal przy walkach tudziez gaznikach?? :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 filmik sie za bardzo nie udal bo braklo pamieci w aparacieale mam jeszcze jeden jak go kreci do odciecia tylko ze ma ponad 70 Mb jak bys byl zaintersowany to piszwykres z hamowni mam tylko po zmianie wydechu ale mozna pewnie znalezc wykres dla seryjnego motoi wtedy bedzie mozna porwnacmoc max: 75.1 KM przy 10290 obrmoment max: 60,5 Nm przy 7470 obrrzeczywiscie moto ze stanow sciagnalem ale poza wydechem nic nie zmienialem a kupilem moto z salonu jako nowewydech tez kupilem w stanach za ok 450$ w Polsce raczej nie kupieniaprzynajmniej ja sie nie spotkalempozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) http://rapidshare.de/files/21593561/MVI_0110.avi.html tu jest troche lepszy filmik :D pozdro Edytowane 28 Maja 2006 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 :D :D To lubie całkiem całkiem ten wydeszek gada. Czujesz roznice po załozeniu wydechy czy zmiany są za małe zeby to odczuć?? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 jest jedna zasadnicza roznicajak jade to slysze ze jade :D kiedys w ogole nie bylo slyczac silnikaa w mocy raczej nie zauwazylem roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ojjj grzmi grzmi jednak na ŻYWCA lepiej :D :D :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Moim zdaniem trzeba w silnikach V2 wymieniac wydech na przelot, bo dopiero wtedy slychac jego dusze...Oddam tylko od siebie ze taki tlumik mozna rowniez dostac w Polsce poprzez Marex Motor Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 nie wiedzialem nic o tym sklepiedzwonilem do nich i taki sam uklad jaki mam u siebie kosztuje u nich 2700 zl :biggrin: wiec jezeli chodzi o cene to o wiele nizsza jest w USApozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Juz pisalem w innym temacie ale jesli ktos nie widzial to prosze... Filmik z tankcam'a SV 650 N Dwie SVki w wersji S i N na malej rundce... plik po rozpakowaniu zajmuje 43 Mb... polecam :buttrock: http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...382D994095731BE Edytowane 30 Maja 2006 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 A wybebeszał ktos orginalny tłumik?Chodzi mi konkretnie o tłumik w starym modelu. Nowe SV 650 słyszałem na pustej puszce i chodzi bardzo ładnie :wink:W starszych ( przed 2003) były inne tłumiki i niejestem pewien jaki byłby efekt takiego zabiegu.A moje SV z orginalnym stanowczo za cicho chodzi. Wprawdzie zal mi go troche rozpie**ac, ale przy zmiani puszki i tak starą trzeba uciąc... A na zmiane raczej w tym sezonie sie nie zanosi.Powiedzcie mi, czy warto cos takiego czynic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Nie wybebeszaj oryginalnej puchy.Ten zabieg moze spowodowac zaklocenia w pracy silnika.Lepiej zbieraj kesz na nowy akcesoryjny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Przeciez SV to nie dwusow, zeby sie wszystko pochrzaniło. A sondy lambda ani innych gadzetów w wydechu niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Przeciez SV to nie dwusow, zeby sie wszystko pochrzaniło. A sondy lambda ani innych gadzetów w wydechu niema.Naprawde :banghead: :banghead: Przy pustym tlumiku prawdopodobnie potrzebna bedzie regulacja gaznika.Temat byl juz przerabiany na forum.Uzyj opcji ''szukaj'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi