Browarny Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Mogę Ci nawet sprzedać bo to moje wyroby :notworthy: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=256ac9b846aa872a http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=20d8875cc3664ed5 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=58ec478c49bd6f0a Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Heyka, wiem jak one wyglądają, ale nie wiem jak wyglądają na Sabrze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No wyglądają jak... crashpady :notworthy: Raczej nie upiększają (nie taka ich rola) ale też nie szpecą.Niestety nie mogę zrobić fotek ze zbliżeniem bo sabra śpi poprzykrywana w garażu i nie mam chwilowo dostępu. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Z crashpadami trochę poczekam.Za to nie wiem ile kosztuje synchronizacja gaźników. Z tego co zdążyłem pooglądać to wszystko jest w miarę na wierzchu. Ile to kosztuje i gdzie będę mógł to zrobić w wawie lub okolicy. pozdro Browarny coś się stało z fotosikiem i nie mogę ściągnąć skanów recenzji sabry. Miałem przymusowy format C: ;) i nie zapisałem tych skanów.Możesz jeszcze raz? :lalag: ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wywaliłem skany bo się fotosik zatkał :biggrin:Postaram się za parę dni trochę tam posprzątać i jeszcze raz wrzucić. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Browarny, a jak z synchronizacją gaźników, może zlecałeś? Do wiosny jeszcze trochę, ale to muszę zrobić, a w zasadzie zlecić, bo nie mam sprzętu. Jakie koszta? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Halo, halo, odświeżam temat Hondy VF 750, oczywiście z powodu nowego problemiku :icon_mrgreen: Ślizga mi się sprzęgło. Mam świeży olej Motula 10W/40 półsyntetyk i dopiero co rozpocząłem eksploatację tego sprzęta.Moje pytanko to czy:-kupić tarcze sprzęgłowe,-sprężyny sprzęgła,-czy tercze plus sprężyny?To ślizganie nie jest takie uciążliwe, bo występuje od ok. 5 tyś. obrotów i przy większym obciążeniu (czyli mocniejsze przyspieszenie). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Na poczatek kup sprezyny - najtansze a moga pomoc.Przy okazji obejrzyj tarcze i przekladki sprawdz grubosc czy sie zgadza z serwisowka, wloz w tej samej kolejnosci w jakiej wyjales. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Dzięki Adamie, już trochę hulam na dwóch kółkach, ale sprzęgła jeszcze nigdy nie wykończyłem :biggrin: (no może w MZ TS150, ale to było dawno). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 koledzy wybawcie jak sie synchronizuje gaźniki w naszym moto ? tzn upatrzyłem te 3 śrubki ale nie mam pojęcia w jakim ustawieniu to ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No bierzesz wakuometry i synchronizujesz :icon_biggrin:Ja tam wolałem to powierzyć serwisowi niż samemu eksperymentować, zwłaszcza że nie dysponuję wakuometrami. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 hej koledzy znowu mam problemy....mianowicie mam to od kupna i walcze dzień w dzień z tym obecnie mam już nowy akumulator a u mnie ciągle pokazuje błąd aku i warning....przesadzałem czujnik po wszystkich celach i zawsze sprawdzałem co pokazuje miernik napięcia sprawdzałem też opór 680ohm wychodzi mi sam już nie wiem co to może być kabelek biegnący do czujnika ma zapodane bezpośrednio z + na aku , wg ksiazki ustawiałem to miałem 6v na czujniku niby ok ale jakoś ostrzeżenie nie znika aku jest naładowane non stop bo jak jeżdzę to mam zawsze 14v na aku a jak stoję to 12 jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi