hells Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 witam! zapraszam wszystkich zainteresowanych na nowe forum o chopperach! Nie jest to profesjonalne forum, ale chodzi tu bardziej o treści jakie mają się przewijać. Narazie nie ma zbyt dużo tematów, ale właśnie dlatego zapraszam do zajrzenia. pozdrawiam hells Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Hej, a gdzie jest to forum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hells Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 http://www.oldschoolchoppers.fora.pl z tego wszystkiego zapomnialem o linku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Po co nowe forum skoro tu mamy dział cruisery/choppery i stałych bywalców którzy wiedzą dużo o tej dziedzinie motocyklizmu i chętnie dzielą się nią z innymi.Inna sprawa to, to że jest już tu bardzo dużo wiedzy zapisanej w różnych tematach na co na nowym forum będzie trzeba długo czekać. Nie rozumiem tez osób którzy wchodzą na inne fora żeby reklamować swoje... bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 PROC bardzo dobrze powiedziane zgadzam sie z toba w calej rozciaglosci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) DRACO, słowo daję, że nie wiem jakim cudem ty, mając taką zajebistą (nówkę) maszynę, siedzisz przy kompie i udzielasz się na forum... ;P szacuneczek Edytowane 27 Maja 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Tak sie sklada ze w tej chwili jestem w pracy poza krajem ale w czerwcu wracam do domciu i to wszystko nadrobie co stracilem a niestety mam taka prace ze jestem za granica co 6 tygodni a potem na 6 tygodni wracam ot i cala tajemnica mojego udzialu na forum a nie nawijaniu w tej chwili kilometrow a do pracy niestety nie moge wziac moto. :D Pozdrowienia dla ziomala tez pochodze z Bialegostoku Edytowane 27 Maja 2006 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 [color=#000099]zapraszam wszystkich zainteresowanych na nowe forum o chopperach! Nie jest to profesjonalne forum, ale chodzi tu bardziej o treści jakie mają się przewijać. Narazie nie ma zbyt dużo tematów, ale właśnie dlatego zapraszam do zajrzenia.[/color] I znowu ktoś chce zaistnieć. Nie podobają mu się zasady na Forum Motocyklistów? albo swoje chce wprowadzić. Może to i dobrze, będzie większa konkurencja. Może na tym zyskamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) taka konkurencja to chyba nam nie zagraża Edytowane 28 Maja 2006 przez zbyszekpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxdaniel Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 a dlaczego nie,konkurencja moze tylko pomóc,moze tam trafi sie w jakąs nisze,na tym forum zuciłem temat dragsrrki i nic ciekawego nikt nie wniusł co by mi pomogło w budowie,moze na tamtym forum czegos sie dowiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi