Konrado Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Od niedawna otwarta jest stara-nowa knajpa przy pkp turzyn. Spotkania standardowo co środa od 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 o prosze.. nawet niewiedzialem. W najblizsza temat zawitam w takim razie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow493 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam. Jestem Kuba. Niedługo będę miał swoje pierwsze moto - Kawasaki Er 5 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANKENSTEIN Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Czesc wszystkim motonitom ze Szczecina i okolic,..... mam na imię Sławek i zabawię jakiś czas w Szczecinie, więc mam pytanie,.... czy macie tu u siebie jakieś miejsce gdzie można was poznać, napić się piwa i pogadac na jedynie słuszne tematy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Hejka, z tego co ja wiem, to w srody kolo 18-19 jest jakas knajpa kolo Carrefour'a (tego kolo Placu Kosciuszki w wielkim uogulnieniu) gdzie w sezonie spotykaja sie :crossy: Ale jakos nie mialem przyjemnosci tam byc, wiec moze ktos inny sprecyzuje o jaka miejscowke chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Africa Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Hej, ta knajpa to KAROSERIA (a w zasadzie KAR<>SERIA) i spotykamy się tam w środy koło 19, oraz w inne dni tygodnia (szczególnie piątek i sobota, można powyć podczas karaoke albo posłuchać jakiegoś koncertu tudzież potańczyć). Zapraszam w imieniu stałych bywalców :) tu szczegóły: www.karoseria.szczecin.pl p.s. a tu dokładnie gdzie to jest http://tnij.org/karoseria Edytowane 12 Listopada 2010 przez Africa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Witam Serdecznie ! Mam na imie Mateusz Lat : 18 Szkoła : Lo1 Miejce zamieszkania : Szczecin | Niedługo Dobra Szczecińska. Motor... Był Skuter Peugeot Viva City... Ale nadszedł czas rozzstania... w obecnej chwili napaliłem się na wspaniałe 4 Dziewczęta 3 mają na imie Yamaha jedna KTM... czas pokaże... ile kasy uzbieram przez wakacje... Tylko jeszcze kilka przeszkód pokonać w postaci sprzeciwu rodziców... :banghead: I mam nadzieje że spotkamy się jak najszybciej na trasie. http://img138.imageshack.us/img138/1895/cimg52353se.jpg :notworthy: Życze Miłego Dnia. I Wyprawy Na Wolin... :notworthy: siemanko moja matka byla na maxa przeciwna kupnie motocykla. Wiesz jak to zalatwilem ( moze nie powinienen tego pisac.. jak juz mialem nazbierana kase .. kupielm motocykl na mojego przyjaciela i 1szy sezon smigalem motocyklem zerejestrowanym na niego.... " pozyczalem od niego motocykl...;) on naturalnie tez na nim smigal...po sezonie jak juz sie przezwyczaili , ze jezdze JAcka motocyklem .. przerejstrowalem go na siebie .. ale moja mama stala w oknie mieszkania jak wyjezdzalem i jak wracalem ... matki sie poprostu boja , ze sobie cos zrobimy (polamiemy sie albo cos w tym stylu) ale badz dobtej mysli i ja wiem , ze znajdziesz sposob na swoich rodzicow , nie ty 1szy masz taki problem i nie ty ostatni .. pozdro AbiV Edytowane 27 Grudnia 2010 przez AbiV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Hej! Jest ktoś ze Szczecina i okolic, kto jest chętny na weekendowe latanie? Pozdrawiam!Magda Cytuj Being normal was never an option. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNadz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) http://haloszczecin.com/phpBB3/portal.php tutaj kogoś znajdziesz ;) Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez AdrianNadz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 http://haloszczecin.com/phpBB3/portal.php tutaj kogoś znajdziesz ;) Dzięki :) Cytuj Being normal was never an option. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaleckidam Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam wszystkich!Jestem od niedawna szcześliwym posiadaczem Yamahy SZR 660 97', to mój pierwszy motor. Póki co szykuje go do pierwszego przeglądu i jeśli ktoś coś wie o tym motorku to proszę o kontakt, bo mam parę pytań.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaman Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie! Jestem z okolic Goleniowa.Motocyklowa pasja była we mnie od dawien dawna...W związku z tym że pierwszy epizod mojej niekończącej się młodości trochę się wykoleił :wink: ...Wyruszyłem w podróż parę wiosen później..Mianowicie pół roku temu kupiłem pierwsze małe enduro-jako że kupowałem sam i nie miałem zbyt dużo pieniędzy - wyszła kicha :PTeraz postanowiłem że kupuje drugie moto.Również enduro - lecz troszkę więcej mam do przeznaczenia. P.S Nie urywam że jak by ktoś chciał pomóc przy kupnie, coś zaproponować to jestem zainteresowany. :bigrazz: życzę wszystkim udanego sezonu :crossy: Edytowane 26 Marca 2013 przez shaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jessie Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Hej. Dołączyłam do Was bo i w moim życiu nadszedł ten szczęśliwy moment. W połowie kwietnia zapisuje się na prawo jazdy kat. A w Szczecinie. Znajomy mnie namawia na szkołe Adama Cieślaka i tam też pewnie się wybiore. Z jednej strony troszkę się boje, że sobie nie poradze, ale z drugiej strony już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie uda mi się polatać na własnym moto. Jest mi troszkę ciężko bo muszę wybrać kombi, kask, rękawice, buty, a za bardzo się na tym nie znam. Pierwszy zakup pewnie będzie nietrafiony, ale mam nadzieje że się wszystkiego naucze. To tyle jeśli chodzi o mnie. Trzymajcie kciuki żeby się udało, a spotkamy się gdzieś na drodze. Miłego dnia i szerokośći! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi