argissa Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam i ja :biggrin: Nazywam sie Paulina, mieszkam oczywiscie w Szczecinie i od niedwna wiem co znaczy motocykl :buttrock: do tej pory był to tylko 'gwózdz do trumny' a staje sie powoli pasją :cool: Koncze dopiero kurs n.j. i planuje kupić motur w nastepnym sezonie :icon_mrgreen: Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedie Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 helo MAM NA IMIĘ PiotrekMieszkam w Gryficach, ale uczę się w Szczecinie. Więc co dwa tygodnie będe miał okazję przejechać się do ZS swoim moturem. Jeższę Suzuki GSX 750 Inazumą. Na pierwsze moto w zupełności wystarcza. Trochę pizga przy 160 ale to już urok ;). pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) witaj:) inozumka jeździ mój ukochany więc już masz plusa u mnie a tu masz linki do bardziej żywszych stron:http://haloszczecin.com/forumphpBB3/index.phphttp://www.motocyklista-zachodniopomorski.pl/pozdro Edytowane 6 Września 2008 przez ann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wita "Motonitka" Troche wiecej czasu! Zimno i nie śmigam na moim Czarnuch :crossy: , gdyż zakończyłam sezon 3 tygodnie temu przez mojego Czarnucha kontuzja nogi :( ! Alina od lipca dołączyłam do kochających 2 koła. Śmigam na Kawasaki ER6f. Mam nadzieje, ze w przyszłym sezonie piwka napije sie z Wami, hmmm choć może i wcześniej, ale gdzieś w pubie :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasmanski Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Witam i ja. Jestem szczesliwym posiadaczem Hondy Shadow 125. Mam 33 lata, mieszkam w Aberdeen. A moje powitanie tu, bo pochodze ze Swinoujscia, a w Szczecinie skonczylem studia. Pozdrawiam wszystkich Szczeciniakow:) Edytowane 9 Grudnia 2008 przez Tasmanski Cytuj Zubní plomba je velmi často chybně vyslovována jako „blomba“.Slovo se do češtiny dostalo přes německý výraz Plombe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas600 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witaj witaj! Sprzedam ci swojego xt ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi-szczecin Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam wszystkich ze Szczecina i okolic,to ja ANDI.Częsc z was juz mnie zna,jestem z MOTOFANATYKA i jezdze na SHADOW VT 750 i FJ 1200, ale teraz wygonilo mnie do Wrocławia .Nie wiem ile czasu tu zabawie , ale teraz tak tylko moge sie komunikowac z ziomalami.Pozdrawiam. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Siemanitos, ja rodowita wrocławianka jestem a ciebie co tam wygnało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymczak Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witajcie, jestem nowicjuszem na tym forum. Szukam pomocy w następującym temacie. Jeżdżę Triumphem Daytoną i szukam dobrego i uczciwego mechanika-elektryka. Mam problem z ładowaniem, w sumie to brak ładowania. Jeśli możecie polecić kogoś z okolic Szczecina będę wdzięczny. Pozdro Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witaj Tomaszu, oczywiście od siebie polecam Moto-Klinika w Pilchowie, a zapraszam na forum lokalne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Witam Wszystkich ! jestem legion i ujeżdżam CBR 1100 xx . moim żywiołem są dłuższe trasy ( na mieście rzadko można mnie zobaczyć ) każdego chętnego na dłuższe tripy zapraszam ! moje gg 7268823 P.S. widzę , że trochę nabroiłem zaczynając nowy temat . Osoby władne proszę o przeniesienie powitania tam gdzie jego miejsce. Dzięki Edytowane 17 Czerwca 2009 przez legion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris33 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam wszystkich ze Szczecina i okolic. Jestem "nowy" na forum i na ulicach naszego miasta również. Jeżdżę od kilku miesięcy moją Hondą Shadow 750. Zawsze chciałem mieć taki motocykl i w końcu się spełniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja rowniez chcialem sie przywitac ze wszystkimi, choc na szczecinskich drogach dopiero na wiosne sie zobaczymy bo aktulanie maszyna w garazu (MZ 125SM z '04) a ja na studiach poza granicami kraju..:( ale juz odliczam dni do konca semestru:P pozdrowienia dla wszystkich i szerokiej drogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyszess Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam Dredzik jestem : )stacjonuje w Policach dosiadam CBR f3 : ) wczesniej cb 450s : ) Pozdrawiam : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witamy Ponów już w dość okrojonym gronie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi