NEVRE Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam nowego kolege :) w naszych szeregach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam wszystkich :) Mam na imię Patryk, mam 21 lat, wpadam tu na forum codziennie ale się nie udzielałem :) Pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin88 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam wszystkich :) Mam na imię Patryk, mam 21 lat, wpadam tu na forum codziennie ale się nie udzielałem :) Pozdrawiam :flesje: WITAJ PATRYKU!!! :) :( :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Witam wszystkich nowych, ktorych jeszcze nie witalam :) . Moje serce sie raduje, ze motocykle staja sie coraz bardziej popularne :) . Milo bedzie sie kiedys z wami wszystkimi spotkac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 witam wszystkich których nie zdązyłem powitać w naszych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna25 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 :biggrin:Witam serdecznie wszystkie motocyklistki i motocyklistów :icon_mrgreen: mam nadzieje że przygarniecie mnie do swojej rodzinki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 :biggrin:Witam serdecznie wszystkie motocyklistki i motocyklistów :buttrock: mam nadzieje że przygarniecie mnie do swojej rodzinki :clap: Witaj! zapraszamy do wspolnej zabawy z nami :offtopic: p.s. A może wiecej slow o sobie?? Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna25 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witaj! zapraszamy do wspolnej zabawy z nami ;) p.s. A może wiecej slow o sobie?? Pozdrawiam :banghead: hmm , jestem ze Stargardu szcz, od lat interesuje się mechaniką (prowadze warsztat samochodowy) dwa koła rajcowały mnie od kiedy umiem chodzić :biggrin: i już mi tak napewno zostanie :banghead: taka pasja chyba nie przechodzi nigdy :) witam i pozdrawiam wszystkich na forum :flesje: jak są jakieś pytanka to prosze zadawać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Przywituje wszystkich serdecznie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylek666 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Hej witam wszysykich motocyklistów :icon_mrgreen: Nazywam się Ewelina :smile: Mam męża który od 17 roku życia jeździ na :smile: kocha to tak jak ja obecnie posiadamy honde vtr 250 a wcześniej jawe 350. W następnym roku to ja będe jeżdzić ponieważ zrobię prawko narazie to wszystko POZDRAWIAM WAS :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Witamy, witamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuross Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witam wszystkich :0 Jestem ze Swinoujscia , mam 29 lat i jestem Ciezki ^^ Smigam Bandziorkiem ktorego zakupilem jakis miesiac temu . Podziekowaia dla Legiona ktory to poinformowal mnie o tym forum , mam nadzieje ze bedziemy spotykac sie na wspolnych wypadach a nie tylko tu .Nadmienie ze jestem degustatorem olbrzymiej ilosci alkoholu jesli oczywiscie jest taka mozliwosc jak prowadze to wie\cej jak 2 bronki nie pije. Do zobaczenia na trasie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witam wszystkich :0 Jestem ze Swinoujscia , mam 29 lat i jestem Ciezki ^^ Smigam Bandziorkiem ktorego zakupilem jakis miesiac temu . Podziekowaia dla Legiona ktory to poinformowal mnie o tym forum , mam nadzieje ze bedziemy spotykac sie na wspolnych wypadach a nie tylko tu .Nadmienie ze jestem degustatorem olbrzymiej ilosci alkoholu jesli oczywiscie jest taka mozliwosc jak prowadze to wie\cej jak 2 bronki nie pije. Do zobaczenia na trasie .PozdrawiamCześć kolego ja urodziłem sie i wychowalem w ś-ciu mieszkalem tam 22 lata i być może się znamy Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuross Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Cześć kolego ja urodziłem sie i wychowalem w ś-ciu mieszkalem tam 22 lata i być może się znamy Pozdro i do zobaczyskaMoze i sie znamy :flesje: a jak nie to trzeba by sie poznac:) kiedy jakis wypad wspolny? :D :D ;) :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 powitac czas zaczą : WItam wszystkich nowych:buttrock: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi