Gitta Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 :biggrin: - podaj mi źródło z którego czerpiesz swoją wiedzę. Nie mówie,że to ja mam rację ale nie twierdze też,że ty ją masz. To gdzie to napisano ??P.S. O ... jestem znowu na czarno. Jak mi przykro ..... Ty człowieku TY!Na łatwiznę idziesz!!!Przestań pisać piedoły i zacznij myśleć co piszesz!!!Temat jest powitalny więc?!?!?!?Kolejne posty nie zwiazane z przywitaniem lecą do śmietnika!!!!Coś jeszcze chcesz wiedziec???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Skasowałem. Edytowane 21 Września 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolepl Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witam wszystkich...:) to ja sie tez przedstawie... mam na imie Adam... mieszkam w Berlinie... lecz spedzam duzo czasu w szczecinie bo mam dziewczyne tutaj... mam 20 lat i jestem studentem Informatyki Technicznej w Berlinie... mykam sobie RFka... dokladnie to to jest SUZUKI RF 600 R.... nawet fajna maszyna... moja piersza wieksza.... wczesniej od dziecistwa jezdzilem na motorynkach... pozniej komarkach.. simsonach.. MZach... i wkoncu Jawa 350 TS... no i teraz RFka.. bardzo lubie przy niej grzebac.. wszystko co sie da robic najchetniej bym zrobil sam a nie kupil lub zaplacil komus... to chyba na tyle styka... pozdrawiam wzsystkich Adam... :buttrock: PS. troche mi sie nie podoba wasz uklad forum... z tymi 356 stron, powitanie... itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 witaj na forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCyNkA Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam wszystkich ! Wkoncu zdecydowalam sie zalogowac . :) Pozdrawiam cala motorodzinke i dzieki za wczorajsza wspolna zabawe . Było super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No w końcu :) :bigrazz: :crossy: Teraz to juz oficjalnie Lucyna rzadzi :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 witamy lucynke na formu w końcu jej sie udało dojść do komputera w domu.a miała dość duzy kawał :) :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Cześć Lucynka, teraz odważnie do przodu!!! (wiesz o co chodzi, hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam wszystkich ! Wkoncu zdecydowalam sie zalogowac . :biggrin: Pozdrawiam cala motorodzinke i dzieki za wczorajsza wspolna zabawe . Było super ! :icon_mrgreen: :buttrock: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio1986 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 WITAM WSZYSTKICH MOTOCYKLISTÓW !!!! :biggrin: Mam na imie Łukasz, mam 20 lat , Mieszkam w Pyrzycach i od ok. 4 latek poważnie jeżdże motorkami Pierwszą maszyną jaką miałem na właśność był SIMSON S51 oczywiście ENDURO ;) Obecnie śmigam motorkiem o śmiesznej nazwie WuSaKi 125 :biggrin: jest to oczywiście przerobiona wsk125 przy której spędziłem dużo czasu ale teraz już 2 sezon jeździłem i nie ma kłopotu :( Jednak to już za mało od początku sezonu 2007 chciałbym już mieć coś 35-40 konne oczywiście nie jakąś rewelacje z roku 2003 bo niestety ale moi rodzice nie są zadowoleni z tego jak wracam do domu poobijany i kulejący jak to ostatnio miało miejsce i musze sam ciułać na motorek :D ALE JA SIE NIE PODDAM I BĘDE JEŹDZIŁ DALEJ!!!! To by było na tyle jeżeli chodzi o pierwszy wpis :biggrin: jeżeli ktoś chciałby ze mna sie skontaktować to gg lub mail , obiecuje że odpisze sumiennie :wink: :icon_mrgreen: POZDRAWIAM WSZYSTKICH :buttrock: 3majcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin88 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Hej HENIUTEK widze że dołaczyłeś do naszego zmotoryzowanego klanu :icon_mrgreen: :buttrock: do zobaczenia!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witamy Witamy... :clap: Łukasz Marcin kiedy powtórka :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 WITAM WSZYSTKICH MOTOCYKLISTÓW !!!! :clap: Mam na imie Łukasz, mam 20 lat , Mieszkam w Pyrzycach i od ok. 4 latek poważnie jeżdże motorkami Pierwszą maszyną jaką miałem na właśność był SIMSON S51 oczywiście ENDURO :) Obecnie śmigam motorkiem o śmiesznej nazwie WuSaKi 125 :clap: jest to oczywiście przerobiona wsk125 przy której spędziłem dużo czasu ale teraz już 2 sezon jeździłem i nie ma kłopotu :clap: Jednak to już za mało od początku sezonu 2007 chciałbym już mieć coś 35-40 konne oczywiście nie jakąś rewelacje z roku 2003 bo niestety ale moi rodzice nie są zadowoleni z tego jak wracam do domu poobijany i kulejący jak to ostatnio miało miejsce i musze sam ciułać na motorek :( ALE JA SIE NIE PODDAM I BĘDE JEŹDZIŁ DALEJ!!!! To by było na tyle jeżeli chodzi o pierwszy wpis :biggrin: jeżeli ktoś chciałby ze mna sie skontaktować to gg lub mail , obiecuje że odpisze sumiennie :P :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH :) 3majcie sieNie pękaj,wszyscy rodzice są tacy sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio1986 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 hehe no ja na powtórke jestem gotów ale Marcin coś płacze że powtórka będzie dopiero jak zda prawko :) :clap: a jak tam Makak powróciliście do domku ?? były jakieś trudności ?? xt-tka nie gasła :biggrin: Widziałem że jesteś zawzięty :) i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin88 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Powtórki wam sie zachciało?? Tak wam sie podobało?? hehe poprawiny zawsze mogą być!! Ale na prawko pierw trzeba zdać!!niestety :) Ale było pierwsza klasa dzięki wszytskim i bandziorowi że miał ochote wpaść (dzięki bardzo za wszytsko)!! JESTEŚCIE SUPER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi