pawelec Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja pamiętam że moto kupiłem jakoś pod konic jesieni, to jak go przywiozłem to jeszcze smignąłem pare razy przy 1 stopniu C i potem spadł snieg.. Ale ogólnie wole smigać jak jest cieplej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja niestety muszę na 4 kółkach na razie ...ale jutro wolne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Jak ja kupilem moto to byly jeszcze przymrozki i tez jezdzilem do czasu jak mi na trzecim biegu kolo uslizgnelo... udalo mi sie wyprowadzic moto ale jak sobie pomyslalem co mogloby sie stac to go odstawilem do czasu ladniejszej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Wczoraj cały dzień sterczałam przed motorem gapiąc sie w chmury... Mimo to że wszyscy mówili ze będzie padać, nademną wisiały deszczowe chmury, a ja liczyłam na jakiś cud :D Najgorsze ze taka pogoda ma być do połowy czerwca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalina Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 tak sobie czytam ten temat... wynika z tego że mój chłopak ma coś z głową bo kiedy tylko zacznie padać deszcz to dostaje białej gorączki i mówi: ale będzie świetne błotko!ale tak to juz jest z wielbicielami enduro;)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 kurcze jak ma być mokro to sie wskakuje w kondoma i nie ma problemu. jeżeli ktoś sie jeszcze nie dorobił to reklamówki i sztormiak są również dobre, no może trochę mniej wygodne ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma... ja takim własnie stroju po 3 godzinach jazdy w deszczu byłem suchy. tylko moto się trochę ślizgało po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 A u mnie teraz słońce wychodzi :D Chyba zaraz gdzieś pojadę :D Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Nie mozna rezygnowac z przyjemnosci , z jakiegos małego deszczyku. Ja jęzdzilem przy -8 i przy śnieżycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi