gonzo Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 zniknęło sprężanie Pewnie ktoś ukradł :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Kręciłem go aż do rezonansu zaworów :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 :buttrock: tak,..... to ten sam boldor :buttrock:zrobmy wiec tak. 12:30 boldor (bo tam juz kilka osob bedzie)a pod gmina bedziemy 12:45 i juz, zgarniemy tych co pod gmina i juz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Abstrahując od tego czy naprawię motocykl, czy nie, muszę odwołać swoją obecność. 10-go mam egzamin z języka angielskiego. Co zrobić... Czas sesji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 przypominam chętnym .... jeszcze tylko 6 dnido zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 przypominam chętnym .... jeszcze tylko 6 dnido zobaczeniaZibi widze ze dzialasz pręznie nie tylko na stron ie africy twin .:flesje: Tak jak pisałem ci bede z znajmymy na CX500 Ale dopiero o 13 kończe wachte i z arkuszowej to bedę dopiero o 13;10 ? :flesje: wzaleznosci jak bede deptał ale ustwaie sie pod Gminą tak bedzie bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 :flesje: SIŁA :flesje: mam nadzieje ze wszystko wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja też się prężnie stawię! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zibiano - na mnie tez mozesz liczyc - ja jestem z Tarchomina, wiec to dla mnie nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 superowo. siła Nas bedzie ! aż umyje Afryczkę :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Jest szansa ze ekipa vfr bedzie wieksza niz sam Piocho. VFRowcy - spotkanie o 12 pod 2OO - potem mam nadzieje wyrazicie chec zaszczycenia zibiano swa, chociazby krotka, obecnoscia. http://vfr.superhost.pl/vfrfcp/forum/viewt...dbc2bdb555#3545 Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Witam Państwa w ten piękny piątkowy poranek :buttrock: Z przykrością i smutkiem muszę oznajmić, że nie mogę się stawić w sobotę dnia 10.06, aby dokonać tak szytnego czynu, jak danie dziciom odrobiny radości, powód - kurna praca! :biggrin: i z tego powodu moja córcia też nie będzie mogła przybyć :biggrin: .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ech szkoda... :biggrin: ale dla innych UWAGA to oferta L A S T M I N U T E !!!! :buttrock::) bo to juz jutro :biggrin: pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 ja tez sie zjawie.bede pod budynkiem dzielnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zibi jako organizator słyszałem ze na miejscu wszystkim przybyłym stawiasz piwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi