Boczi013 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 no ja od kad mam simka czyli dokładnie 3 miesiece temu to zrobiłem tak w granicach 2tys.km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Jeszcze trochę ponad stówkę i jadę go odblokować ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 to Marta zrob jakas traske wzdluz wybrzeza i jak nic Ci przejdzie te 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Nie mam kiedy ! ;) jak znajde chociaż godzinke wolnego czasu dziennie to jest dobrze ;)Ale spoko dam rade Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack|umCA Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 a apropo gleb ....mialem jedna w czwartek(poscierana noga,reka,przychaczony kraweznik) i godzine pozniej sprzedalem motor za kase sprzed gleby :biggrin: podciagnalem to jedynie pod glebe ktora moj moto mial 2 lata temu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 988 km ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja od 13 lipca nakulałem juz 3500km :biggrin: :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ja mam simka od ponad roku ale jeżdże żadko bo oszczędzam siły na jakiegoś enduraka i mało sie nawineło ok 1,5 ->- 2 K :clap:) ale dokładnie nie powqiem bo nie mam licznikia ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Wakacje się kończą a dopiero mam 3200km w tym roku. Hmm jakąmś wycieczke trzeba zrobić...Jaką najdłuszą trasę zrobiliście 50-ątką ;) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Marcin Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja w tym roku nie jeździłem, bo jakoś czasu i kasy na naprawę moto nie było, a teraz niedawno sztuki poszły w nowe ręce. Może jak będzie nowy sprzęt to sobie odbiję, w sumie to muszę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziompel Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Jaką najdłuszą trasę zrobiliście 50-ątką moj starszy + 2wujkow na simsonach pojechali z krakowa na mazury %)) i to chyba nie raz http://img66.imageshack.us/my.php?image=fotka3sm8.jpg <-- haha wujkowi padł simek starszy musial wziac jego bagaze a drugi wujaszek go na linie ciagnal ;) ten sam wujek pare lat wczesniej pojechał na romecie z przyczepką (ze sklejek <-- moj starszy ma do dzis z tego polew %)) z krakowa na mazury i spowrotem (nie zepsol mu sie po drodze) oczywiscie bylo to juz troche lat temu %) wiec nie bujcie sie nawijac duzo km na 50 %)))) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez ziompel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Bezawaryjnie 1 281 km.I na tym zakończył się mój sezon. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja mam już z 4500 - 5000 km (padł mi licznik, ale jezdze z qmplem to wiem) :icon_arrow: Marta wracaj do zdrowia, sklejaj sqta i lataj ;) Moja najdłuższa trasa dzienna to około 180-200 km/dziennie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 a u mnie lipa !! 10 sierpnia rejstrowalem z czego jezdzilem narazie z 8 dni i mam niecale 400km. ale powoli poiwoli...przyszly sezon juz caly... a wogole to mało kasy na jazde bo trzeba jakos wizualnie zadbac o honde... teraz byl tapicer pod koniec wrzesnia lakiernik :flesje: ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A ja niemam niestety czym jeżdzić.Myślałem zę skoro posprowadzane jest tyle motorków to niema problemów z kupnem ale jeżeli chce sie kupic cos dobrego to naprawde niema gdzie.Sa same skuterki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi