Marcin Neo Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Pora na podsumowania...Hmm, co My tu mamy: ogólnie 5700kmsezon 2006 5700-1800= 3900km pogoda już deszczowa :icon_biggrin: parę wycieczek jeszcze mnie czeka np. na CPN... sezon udany Dwie małe gleby :biggrin: i dwie extremalne sytuacje na skrzyżowaniach :wink: :wink: Osiągnięcia imprezowe: Bemowo & Nowy Świat & Szkolenie wielkie dzięki dla Tomka K. :flesje: Aż żal się robi jak pomyślę że zima nadchodzi... zatankowana wacha ok 110 l PB95 wow + 3l ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ja ogólnie: Niecałe 6000 km.Zatankowana waha 180 L ... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 pobijam was wszystkich:Ppokonany dystans: około 30 metrówilość spalonej wachy: trudno określić Ogólnie mówiąc trzeba się poprawić o kilka zer na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 ja narazie ok.5000km :icon_question:pobijam was wszystkich:Ppokonany dystans: około 30 metrówilość spalonej wachy: trudno określić Ogólnie mówiąc trzeba się poprawić o kilka zer na przyszły sezonTomson a co ty tak szalejesz??:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 No ja w samym terenie zrobiłem 4000 km a ogónie 7423 km :icon_rolleyes: Pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 U mnie ~7000 km. :notworthy:Trochę skuterem, troche NSR`ka :biggrin: Waha: 210 L :P xD (nieźle kasy poleciało ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 heh,problemy z motorkiem,ale juz jest wszystko na dobrej drodze żeby w przyszłym sezonie móc wyjechać!większość straconego czsu przez nieudolnych mechaników z moto mucha-jaworzno,którzy źle złożyli mi tłok:| i przez to motor nie chciał palić...a wszystko mogło być załatwione gdzies góra w półtora miecha,a trwa od maja do dzisiaj:/ M A S A K R A !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 samym simsonem zrobilem z 1000km a dt ze 100 wienc 1100 na bank wahy neizliczone ilosci :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja dosc sporo nawinalem... :icon_exclaim: A teraz urwalem lancuch, wiec przerwa... :evil: A oprocz tego mam do wymiany oponke z tylu, bo sie skonczyla i Do poprawki malej tlumik... :biggrin: Musze jechac do sklepu i to kupic... :banghead: A swoja droga to dostalem stówe mandatu... :biggrin: Wiec ostrzegam tu tych co tak jak ja nieraz wyskakują bez kasku na szose, wiadomo, troche latam po polnych drogach bez kasku i kawalek na szoske, moze z 500 metrow na takiej zapadlej wiosce i jeszcze trafilem na gliniaza... :/ Grrrrl...... :/ TO KOSZTUJE 100 ZETA! :biggrin: A policjant był na kawasaki 500, wiec nie bylo możliwosci ucieczki, ani nic.... :/ Dodam, ze dzien wczesniej kupilem sobie nowy kask... :banghead: HE HE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Sezon kończyć mandatem trochę głupio. No szkoda, ale teraz już bez kasku już nie wsiądziesz.Zakłdająć garnuszek można zaosczędzięć trochę zdrowia i pieniędzy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 :biggrin: Niop. :biggrin: lep to mi uratowal juz nie raz... szkoda, ze akurat pieniedzy tamtym razem nie... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 W tym roku malutko, bo tylko kolo 8,5 tys km. Zaliczylem za to Alpy ( 4 przelecze ) w jeden dzien. Pozwolilo to troche poprawic technike jazdy Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Chyba masz "troszke" większą pojemność niż 50 cc :biggrin: od zimy będzie ok 3 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja około 4500km, ale jeszcze jeżdżę. Oczywiści epod koniec sezonu też miałem kontakt z policją i dowód rej. mi zabrali, ale tydzień temu odzyskałem i latam dalej póki śniegu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adfhy Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 koledzy mi w tym sezonie zegarek 2500km przeleciał ale śmiga się po 150-200km dziennie. teraz już za zimno ale jeszcze da się śmigac teraz robie około 20-25km dziennie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi