Volks Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Mam male pytanko czy bandita da sie bez problemu postawic na kolo? czy trzeba uzyc sprzegla?z gory dzieki za info ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnasiu Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Nie da rady z samego gazu ale ze sprzegła odrazu idzie. Powodem jest poprostu zbyt duża masa ale prowadzi sie super. Edytowane 25 Maja 2006 przez Harnasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Ja mam Suzuki Bandit 600s z 1997roku na oryginalnym przelozeniu i nie ma najmniejszego problemu zeby wrzucic go na kolo z samego gazu.. Powaznie... wystarczy podciągnąć do 7 tys, puscic gaz zeby zeszlo do 5 i ostro zakrecic manetka.. leci jak zloto, przynajmniej ja nie mam problemu.. Pozdrawiam Edytowane 25 Maja 2006 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ok dzieki za info. Moze niedlugo bede posiadaczem tego cacka wiec sie pytam bo nie wiem czy mam sie go bac czy nie :icon_razz: :) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Kiedyś zdarzyło mi się lekko postawić Bandita na koło z gazu (niechcący - preferuję raczej turystyczny styl jazdy :biggrin: ), tak więc jest to możliwe. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Nie da rady z samego gazu ale ze sprzegła odrazu idzie. Powodem jest poprostu zbyt duża masa ale prowadzi sie super.Za duża masa??? Mój sprzęt waży 240kg i jest dość długi mimo tego z gazu idzie na koło jak nic :icon_razz: B6 ma krutszy rozstaw osi więc to jest na plus tego moto-to jest tylko i wyłącznie kwestia wprawy i techniki :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi