Pucjan Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam,Mam taki problem, że potrzebuję jednej płytki zaworowej do suzuki GS 400 o grubości 2,7mm lub grubszej, ale nie wiem gdzie szukać takich rzeczy.Będe bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi napisze gdzie można coś takiego dostać.Pozdrawiam,Bartek -mam nadzieję, że zamieściłem mój temat w odpowiednim miejscu, jeśli nie to proszę go przenieść tam gdzie powinien być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 JA też jeste zainteresowany sklepem w którym można dostać płytki, podajcie jakiegoś linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) widze ze wszyscy szukaja tego samego... dołączam sie do poszukiwaczy Edytowane 23 Maja 2006 przez pit_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Tu jest dośc duży wybór płytek: http://www.motorshop.pl/?mode=shop&branch=38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucjan Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Spoko, ale może ktoś zna jakiś sklep z trochę większym wyborem ;) bo ja akurat nic chyba dla siebie nie znajdę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Spoko, ale może ktoś zna jakiś sklep z trochę większym wyborem :rolleyes: bo ja akurat nic chyba dla siebie nie znajdę :icon_rolleyes: Prosz ja Cię bardzo - Larsson: http://www.larsson.pl/nuke/html/modules.ph...=article&sid=80 --pzdryahoo & 636RT '02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Po jedną płytkę pojedź do serwisu Suzuki. Cena 40 zł, czas oczekiwania około 2 - 3 dni (chyba że dadzą Ci z własnych zapasów, albo zamienisz z małą dopłatą). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucjan Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witam, Dzięki za odpowiedzi, w końcu zamówiłem tą płytkę ze strony http://www.motorshop.pl/?mode=shop&branch=38 ;) - mam nadzieję że to ostatnia rzecz do mojego ciągnącego się od zimy remontu :P i że wkrótce będe mógł wreszcie wyjechać na drogę :bigrazz: Pozdrawiam,Pucjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam.Posiadamy w ofercie płytki zaworowe mimo że nie są wystawione na stronie sklepu. Prosze o maila jakie są potrzebne odpisze jaka dostępność i podam cenę.[email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi