Phoeeenix Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam, interesuje ile kucykow i jaki moment obrotowy posiada Husqvarna 125 i TE oraz WR 250 poniewaz nie podaja tego na stornce zniewiadomych przyczyn :buttrock: i Przy okazji czym sie rozni model TE od WR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeeenix Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Nikt tego nie wie ??? Napewno są ludzie z forum z husqvarnami w wyposażeniu !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 A to jest Husqvarna TE 125? O WR250 mam tyle http://www.motorbikes.be/en/Husqvarna/2000/WR%20250/ Pogrzeb sobie w tej stronce może znajdziesz cos wiecej bo mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeeenix Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Dzięki ale nie wymądrzja sie taqk na przysżłosć z tym TE bo jak byś czytał uważnie to po 125 masz literke "i" która wiesz chyba co oznacza.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 wymądrzja sie taqk na przysżłosć Okres masz kolego?Po pierwsze mógłbyś czasami sie natrudzić i spojrzeć co piszesz, bo powyższy post mimo tego, że zajmuje niecałe dwie linijki to zawiera 6 błędów. Po drugie... z tym TE (...) jak byś... wiedział to jest ich kilka, np. 410,510,610. Modeli Husqvarny o pojemności 125 też kilka, np. WRK,WR,SM. Dlatego mogłem wywnioskować, że to "i" wpadło tam przypadkowo i odebrałem to jako "Husqvarna 125 TE". O WR napisałeś poprawnie i dałem Ci co mogłem wiec nie pień sie tak bo nastepnym razem możesz znów pisać Nikt tego nie wie ??? Napewno są ludzie z forum z husqvarnami w wyposażeniu !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeeenix Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Spoko ja nie jestem po to na tym forum żeby sie kłócić tylko zdobyć wiedze o motorach. To co pisałeś odebrałem jak odebrałem a to, że czasem przestawie litery i zamiast ż pisze z to chyba każdy rozumny człowiek kuma o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 wr 250 ma okolo 55 KM i około 50 Nm w wersji otwartej, mozesz pokombinowac z wydechem zeby poprawic góre i dodac około 3KM, do tego jakas membrana i inne gadżety. mam taką huske i moam porownanie do kx, yz cr 250 i huska troche nizej sie kreci strasznie krótkie dwa pierwsze biegi ale za to spory zapas dołu, na 1 wciaga sie pod kazde wzniesienie na prawie zamknietym gazie, no ale w koncu to nie wyczyn tylko enduro. powiedz o jaka te chodzi bo troche ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeeenix Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) o tą nową 250. Ale chyba zakupie jakeigos KTM. Mieszkam w Rzeszowie i trudno by było z częciami do husqi, ale jescze zadecyduje.A w wersji zamkniętej WR250 ile ma ? Edytowane 28 Maja 2006 przez Phoeeenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi