Badyl Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Witam Problem mój dotyczy elektryki w DT 80. Jeździłem, jeździlem i jazda się skonczyla. Prąd na kablu od cewki jest ale iskry nie ma :) już cewki sprawdzalem, moduł od drugiej dt przelożyłem i nic, caly czas to samo, po prostu zgłupiałem. Może komuś się juz takie cos zdarzylo? prąd jakiś tam jest ale nie wiem jaki powinien być. zmienialem fajki, świece, itd. czekam na odpowiedzi. pzdr :D :( Edytowane 22 Maja 2006 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Może cewki w paleniu wydaja za mały prąd i nie ma iskry. Musiałbyś sprobowac przełożyc cewki albo całe palenie. Jak już wszystko sprawdziles to nic innego nie zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Może cewki w paleniu wydaja za mały prąd i nie ma iskry. Musiałbyś sprobowac przełożyc cewki albo całe palenie. Jak już wszystko sprawdziles to nic innego nie zostaje.Co to jest to "palenie" ? Edytowane 22 Maja 2006 przez tomason2 Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Wiesz myślałem ze gościu nie skuma jak napisze aparat zapłonowy. hehe ale rozumiem twoje zdziwienie. Takich stwierdzen używa się przy komarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 No raczej łatwiej skumałem aparat zapłonowy, bo określenia "paleń" to nigdy nie slyszalem... jak znajde dłuższą chwilkę to przełożę od drugiej DT wszystkie cewki i zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 hehe, spoko. To na drugi raz będę pisała aparat zapłonowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Zmieniłem cały stojan z cewkami i tak samo jak bylo :D Naładowalem akumulator i po przekręceniu kluczyka żadnej reakcji. Kontrolka luzu nie świeci, kierunki nie reagują. Co może być dalej? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Co to jest to "palenie" ? u mnie w okolicy "palenie" to jest to:http://www.marihuana.za.pl/images/logo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Mozliwe ze gdzies masz jakies przebicie na mase.Kabla ktory uzywasz nie jest przypadkiem syliconowy??jezeli tak to zmien go na miedziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 hmmm lub masz cos ze stacyjka ze ci nie zalacza wywal stacyjke i podlacz cewki itd a stacyjke zrob tak jak bys ja odciol mialem tak w sedzie i wymienilem stacyjke i bylo git:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zmien bezpiecznik przy aku jak masz naladowany i nie ma zadnej reakcji.Mialem tak samo.Bezpiecznik znajduje sie w tym malym przezroczystym,plastikowym pudeleczku kolo aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi