art257 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 WitamCzy wie ktoś jaki rozmiar dyszy powinien byc w gaźniku pegaz 26 U3. 100 czy 140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Siemasz, ja w swoim mialem dysze o rozmiarze 100, ale teraz wsadzilem gaznik od yamahy RD 250 i teraz mam dysze o rozmiarze 200:) Ale wcale nie pali wiecej niż na poprzednim gazniku, no a moc.. hmm:) Kumple sie dziwnia co ja zrobilem w swoim silniku ze ten motocykl mi sie tak "zbiera".?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 tu jest maly problem bo dysza 140 ma bite oznaczenie 100. 140 to jest przeplyw a 100 srednica w mikrometrach chyba, przeplyw to jest chyba ilosc wody jaka przeplynie przez dysze w ciagu okreslonego czasu (chyba godziny) przy slupie wody 1 m... nie pamietam definicji ale jakos tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 ja nie jestem pewny czy to w 175, ale pamiętam że któryś Pegaz miał 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi