zysio Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 CZe spzredalem moja ukochana maszyne derbi sende r i teraz mam problem co kupic a chce napewno 125cm3 tylko teraz mam problem co kupi a chce poszalec i w terenie i jeździc po asfaltach mam do kupienia rx 125 w niskiej cenie oraz honda xlr125 i oby dwa sa na niemieckich dokumentach a roznia sie cenowo 400 zl co byscie polecali po enudro 2 sowie ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 po 2 sowie to kup sobie 3 sowa - najlpesze są !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Był juz ten tamat poszukaj i nas już nie dobijaj bo to juz któryś twój taki temat! To zalezy od twoich upodobańi umiejtności jakie moto weźmiesz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Sluchaj zysio. Moglbys sie cofnac kilka tematow w tyl, albo o jedna strone, i bys sie duzo dowiedzial czy lepiej 2t czy 4t. Ja krotko podsumuje: 2t na przykladzie rx 125 : duza moc(33km), wieksze spalanie, szybsze zuzywanie sie tloka, niz 4t, mieszanka, wieksze koszty utrzymania. 4t xlr 125 : male spalanie, duza zywotnosc tloka i reszty silnika, duzo mniejsze koszty utrzymania, no ale wiecej niz 12 koni z tej xlr nie bedziesz mial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi