SiwyKLR Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Wszystkim bardzo dziękuje :( :D :buttrock: @HawK- Dzięki za podpowiedź i linki, napewno się przydadzą (nie moge ściągnąc tego manuala, zmieniałem znaki ale nadal nic :flesje: ) @drogowiec- nie widziałem że ktoś ma Tenere w Turku :) Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Bardzo dobry zakup. Miałem tenerę z 1997 (podwójny reflektor) i ekstra sie jeździło. Na tylnej oponie nie zapuszczaj sie w piasek i w trawę. Mam taką w viadrze i zupełnie nie idzie, tylko asfalt lub ubity szuter. Ja w swojej miałem opony Bridgestony TW47 i 48, jak zamierzasz jeździć po wszystkim to rozważ przy zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) gratuluje sprzetu i gumowych drzew życze widze ze masz na nowych blachach Edytowane 22 Maja 2006 przez Mati_Bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Nie widziałem takiej w tym kolorze ale bardzo bardzo pasuje....gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Bardzo Bardzo ładny motocykl ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 ładniutka, szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Kolor SUPER, niezle trafiles, oby Ci dlugo sluzylaGumowych drzew zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 @HawK- Dzięki za podpowiedź i linki, napewno się przydadzą (nie moge ściągnąc tego manuala, zmieniałem znaki ale nadal nic :lalag: ) Pozdrawiam :buttrock: Rzuciłem kiedyś posta z poprawionym linkiem :banghead: :http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=46288 Pozdr, :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi