Aster Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hehe, moja Jawencja w momencie, jak ja kupowalem miala 27 lat i licznikowy przebieg... 360km :lol:. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nie odświeżamy tematów sprzed lat, właśnie dlatego, o czym pisze antek - nie działa wiele linków, nie ma wielu userów itd. Ma się problem, szuka się w archiwum, jeżeli nie znajduje się odpowiedzi na nurtujące nas pytania, zakłada się nowy temat w opdowiednim dziale. Tak działa to forum.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedtom Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Stoje sobie grzecznie na gieldzie w Slomczynie starajac sie sprzedac moj dziesiecioletni wozik z przebiegiem 350.000 km podchodzi potencjalny klient kopie w oponke i zagaja:- niezla furka,- niezla - odpowiadam,- a przebieg duzy ? - drazy dalej,- duzy - mowie - 350.000 km,- ooooo to rzeczywiscie duzo, a wie Pan tam dalej stoi taki sam 10-latek i ma 75.000 km - drazy dalej,- niech mi Pan da 15 minut - moj tez bedzie mial 75.000 jesli to Pana uszczesliwi - odpowiedzialem z wdziekiem. TiaaaaaPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Śmieszą mnie ludzie, u których deklarowany przebieg 20.000 km w dziesięcioletnim sprzęcie nie wzbudza podejrzeń. Wiesz czasem to moze byc prawda :D Bo np u mojego ojca w KTMie jest przebieg okolo 2tys a motor ma 5 lat :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 skaczac tylko po gorkach to 2tys jest ok, ale jak widze 5000 km w motocyklu 5 letnim uzywanym turystycznie to mi sie smiac chce zauwazyliscie ze w ogloszeniach 99% moto ma przebieg ponizej 15tys km - ja taki przebieg mam po roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi