slashromester Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 http://img117.imageshack.us/my.php?image=yzf25013yj.jpghttp://img117.imageshack.us/my.php?image=yzf25036vm.jpghttp://img206.imageshack.us/my.php?image=yzf25040cu.jpg Oceńcie stan tego motocykla, ponieważ moge go kupić w okazyjnej cenie po zawodniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 czy musisz zakladac ciagle nowe tematy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 wiesz zeby ocenic stan techniczny to czeba by na zywo zobaczyc posluchac i sie przejechac tak to troche ciezko.Ogólnie wizualnie nie jest zla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slashromester Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 czy musisz zakladac ciagle nowe tematy ?? sorki zapomnialo mi się ;] a co do zobaczenia to dopiero bede mógł zobaczyc za 2 tyg. bo czekam an sprowadzenie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 " a co do zobaczenia to dopiero bede mógł zobaczyc za 2 tyg. bo czekam an sprowadzenie tego" no to ocenisz sobie sam... Pochwalisz sie jak kupisz a nie wszystkimi ofertami. No zazdroszcze....A to co mnie najbardziej zirytowalo :" YZ250f oceńcie stan techniczny""Oceńcie stan tego motocykla"Wiesz co to jest prosze lub wiesz jak sie uklada pytanie ? Co tu k***a jakies twoje psy siedza, zebys tak rozkazywal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 " a co do zobaczenia to dopiero bede mógł zobaczyc za 2 tyg. bo czekam an sprowadzenie tego" no to ocenisz sobie sam... Pochwalisz sie jak kupisz a nie wszystkimi ofertami. No zazdroszcze....A to co mnie najbardziej zirytowalo :" YZ250f oceńcie stan techniczny""Oceńcie stan tego motocykla"Wiesz co to jest prosze lub wiesz jak sie uklada pytanie ? Co tu k***a jakies twoje psy siedza, zebys tak rozkazywal ?nie najeżdzaj tak odrazu typa... ale co prawda to prawda, powinieneś najpierw nauczyć się pisać poprawnie zdania i używać czasami zwrotów grzecznościowych, i załuz jeden temat dotyczący wyboru motocykla a nie piszesz co chwile nowy, syf sie robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Na zdjeciu wspaniale widać ze w silniku napewno nic nie klepie! Lancuszek rozrzadu wymieniony ok 400-500km temu takze super. Z tego co widze zaworek iglicowy w gazniku bedzie do wymiany bo po 5 minutach postoju przelewa sie paliwo. Przebieg od nowosci 250motogodzin takze nie tak zle.W wydechu z tego co widze wypadaloby zmienic wate wytlumiajacą poniewaz motocykl pracuje dosyc glosno - dzwiek nie jest tlumiony (widac to na drugiej focie) I to chyba wszystko :DP.S. Bym zapomniał!! Tarcze sprzeglowe juz maja bardzo malo okladziny i w ciagu 2 miesiecy bedizesz musial kupic nowe! Aaaa i tryb od trzeciego biegu jest uszczerbiony ale to niegrozne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slashromester Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 " a co do zobaczenia to dopiero bede mógł zobaczyc za 2 tyg. bo czekam an sprowadzenie tego" no to ocenisz sobie sam... Pochwalisz sie jak kupisz a nie wszystkimi ofertami. No zazdroszcze....A to co mnie najbardziej zirytowalo :" YZ250f oceńcie stan techniczny""Oceńcie stan tego motocykla"Wiesz co to jest prosze lub wiesz jak sie uklada pytanie ? Co tu k***a jakies twoje psy siedza, zebys tak rozkazywal ? tak mi się napisało;/ sorka nie musisz od razu tak się denerwować, a co do oceny to chciałem poprosu wiedzieć co myslicie o tym motorze i czy warto bylo by go wziac, cenie sobie wasze uwagi, nie mialem na mysli jakiegos rozkazu. Pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 tak mi się napisało;/ sorka nie musisz od razu tak się denerwować, a co do oceny to chciałem poprosu wiedzieć co myslicie o tym motorze i czy warto bylo by go wziac, cenie sobie wasze uwagi, nie mialem na mysli jakiegos rozkazu. Pozdro all Ładne naklejki, kupuj!!PS. na przyszłośćn zastanów się po co jest to forum i jakie pytania powinno się zadawać, choć cieszy, że chociaż pytasz. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi