na koło Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-7...510613473&q=PTVmam nadzieje ze nie było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Po obejrzeniu tego mam mieszane uczucia... :D . W każdym bądź razie sukcesu im nie wróżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Nie zdążyłem całego obejrzec a juz wrzuciłem.[*] dla pewnego pakistanczyka.Ale tam maja zapie**ol za przeproszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 oglądnołem kawałek.....jacy ludzie wogle bez kasków.... ale szacunek bo na takim sprzecie a dają jak zawodowcy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 no filmik pokazuje jak sie stunt spopularyzowal na caly swiat ;)ale oblawy policji sa the best :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 no niezle niezle. :icon_mrgreen: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Sprzęt faktycznie nie pierwszej młodości, ale jazda pierwyj sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 jak widac nie trzeba mieć nowej jednostki i min 100 koni.Moze ktos wie co to za moto i ile kuców tam siedzi?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ujmę to tak goście są dobrzy. A co do motorków to z wyglądu i z tego co oni tym robią bardzo mi przypomina TRIAL. Nie są to jakieś 1000 centrymentowe monstra tylko motorki do zabawy :icon_mrgreen: . A co to za motorki to sądzę że jakieś Ruskiego pochodzenia, skoro Hamas walczy Kałachami to motorki też mają Ruskie, przedpotopowe :buttrock: ale sprawne :banghead: . Goście są nieźli :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 he he widać że chłopaki chcą jeździć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Co dla mnie się rzucio w oczy ze do takich wygłupów nie trzeba zadnego 100konnego sprzęta wystraczy prosta czterosuwowa honda ,własnie na pakistan eksportowali full hond CG125 ,moto ma ok 15KM .. Respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Po prostu wyczucie moto mają naprawdę super ....jestem pod wrażeniem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A co to za motorki to sądzę że jakieś Ruskiego pochodzenia, skoro Hamas walczy Kałachami to motorki też mają Ruskie, przedpotopowechlopie - jaki hamas??? w pakistanie?!? wez i zapytaj pana od historii, a potem popatrz sobie na mape...ratunkuuuudub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wymiatają, takie motorki i takie rzeczy. Tylko pozazdrościć, ale nie rozumu ... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi