ptasiorr Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Jak w temacie.Qrde w tych rejonach/okolicach to chyba nie ma nikt Enduro :icon_rolleyes: :-( A jeśli ktoś taki jest to proszę o kontakt w tym poście, na gg albo PW Mamy takie piękne tereny a samemu nudno zdeczka :/ PozDrAwIam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackwr 250f Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Witam jezdzimy jak najbardziej Wisniow , dobczyce ,Kasina i okolice PZDR jak będziecie smigac w soboty niedziele to dajcie znac na emila :icon_razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptasiorr Posted May 26, 2006 Author Share Posted May 26, 2006 :) nareszcie ktoś dał oznakę życia w tych okolicach :bigrazz: :icon_razz: :P Qrdę...ja jeżdże sam (czasami tlyko z kolegą, który ma RMX 50 czy jakoś tak :evil:) Dojeżdżacie w teren po publicznych drogach czy przyczepka i w drogę?Na czym śmigacie? PoZdRaWiAm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciech h Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Witam, jeżdżę w okolicach Wiśnicza, ale sam i bardzo rzadko bo od niedawna w tych rejonach posiadam dom i jestem tam co któryś weekend . Głównie to śmigam po okolicy skałek na Kapelance w Krakowie, bo z czasem na dalsze wypady kiepsko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iluminat Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ja z Tarnowa :biggrin: Śmigam narazie tylko po okolicach, czekam na prawko, a potem jakieś dalsze jazdy :icon_razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptasiorr Posted May 26, 2006 Author Share Posted May 26, 2006 (edited) wojcieh h masz możliwość jazdy po asfalcie?mas zmoto zarejestrowane? iluminat czekaj, czekaj to sie spotkamy kiedys w połowie trasy :icon_razz: Ja jak zrobie motorowerową to jade gdzie tylko mnie poniesie :biggrin: :D :icon_razz: PoZdRaWiAm Edited May 26, 2006 by ptasiorr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciech h Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Tak mam zarejestrowane, ale opony kostki więc jazda po asfalcie nie należy do przyjemniości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptasiorr Posted May 26, 2006 Author Share Posted May 26, 2006 U nas jest zajebisty las i w ogóle tereny eleganckie!Bardzo serdecznie zapraszam!!Jak znajdziesz kiedyś czas to daj znać sie zgadamy :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krytek Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 jezdzi ktos w okolicach bochnii ? szukam towarzysza 🙂 do jazdy enduro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widz Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 On 8/9/2019 at 7:22 PM, krytek said: jezdzi ktos w okolicach bochnii ? szukam towarzysza 🙂 do jazdy enduro jestem z Krakowa, ale w weekendy jeżdżę lub wożę moto w różne miejsca (czasem zabieram koleżankę, która też jeździ), możemy Cię odwiedzić jeśli znasz jakieś trasy w okolicy (Bochni jeszcze nie objeżdżaliśmy) On 5/26/2006 at 4:02 PM, ptasiorr said: U nas jest zajebisty las i w ogóle tereny eleganckie! Bardzo serdecznie zapraszam!! Jak znajdziesz kiedyś czas to daj znać sie zgadamy :biggrin: post sprzed 13 lat, ale co tam - bywam(y) w gdowie, może mnie oprowadzisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszaerox Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Ja również Gdów 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widz Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 On 9/8/2019 at 12:02 PM, mariuszaerox said: Ja również Gdów 😄 jedziemy na wycieczkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszaerox Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Tylko kiedy 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts