biba24 Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Po odblokowaniu mot odżyło.Licznika na udało się zamknąć budzika,ale 130 pokazało.Właśnie mam zamiar pogrzebać przy utwardzaniu zawieszenia. Może ktoś ma z tym Jasie doświadczenie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 KMX smiga całkiem dobrze....... Zawieszenie nigdy mi nie dobiło a skoczyłem ostatnio przy 100km/h , lekki tez nie jestem 95kg....Leci mi ponad 130km/h przy 10 tys/obr , jakbym jechał na dłuższym odcinku to by zamknął szafePali srednio 7,5L przy jezdzie bliżej czerwonego pola......Bardzo cieżki tez nie jest bo waży 120kg czyli 7kg mniej niż DT 125 Odkąd kupiłem tylko leje i jezdze jest calkowicie bezawaryjny A KXa to nie ma co porównywac bo to nie ta klasa moto.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 KMX smiga całkiem dobrze....... Zawieszenie nigdy mi nie dobiło a skoczyłem ostatnio przy 100km/h , lekki tez nie jestem 95kg....Leci mi ponad 130km/h przy 10 tys/obr , jakbym jechał na dłuższym odcinku to by zamknął szafePali srednio 7,5L przy jezdzie bliżej czerwonego pola......Bardzo cieżki tez nie jest bo waży 120kg czyli 7kg mniej niż DT 125 Odkąd kupiłem tylko leje i jezdze jest calkowicie bezawaryjny A KXa to nie ma co porównywac bo to nie ta klasa moto.... jak skoczysz ładnie na zjazd to nawet w hulajnodze nie dobije :wink: , a co do wagi to ważyłeś go ? bo mój po zdjęciu wrzystkich zbędnych rzeczy poniżej 125kg nie schodził Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 KMX smiga całkiem dobrze....... Zawieszenie nigdy mi nie dobiło a skoczyłem ostatnio przy 100km/h , lekki tez nie jestem 95kg.... tylko jeszcze opisz co znaczy skoczyłem??? poprostu oderwały Ci sie koła na jakiejs niewórnosci chyba co?? Leci mi ponad 130km/h przy 10 tys/obr , jakbym jechał na dłuższym odcinku to by zamknął szafe a ja myslałem ze w tym sporcie chodzi o moc nie predkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Skoczyłem znaczy wybiłem sie na stromym mostku i przeleciałem jakies 20m Ktos pytał ile leci to napisałem....... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbiak Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 A propo roznic to mam pytanie o kawsaki KDX 125 z 93r.problem mam taki ze nie wiem z kad mam zamawac czesci(oprocz kawasaki) i czy kdx jest zblizony do kx czy do kmx.Głównie chodzi mi tu o tłumik i plastiki ew tylni amortyzator bo tez jest do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Takich cześci jak plastiki, tłumik szukaj na allegro. Tłumik nie musi być do tego modelu najlepiej weź od jakieś crossówki 125ccm troche mocy zyskasz, plastiki są bardziej zbliżone do KX z 91r jak sie nie myle. Przeczytaj temat o KDX znajdziesz tam więcej info. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=35117&hl=kdx Edytowane 28 Grudnia 2007 przez Damiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi