Rabix Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam, mam problem z lusterkiem, ktore sie obluzowalo na gorze wysiegnika na tzw. przegubie kulistym. Czy mozna cos zrobic aby ciezej chodzilo?? Przy wiekszych predkosciach sie przestawia i to jest bardzo wkurzajace. Czy znacie jakies patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 zrobic mozna tylko ze trzeba by było chyba lustro wyciągnąć z obudowy... bez pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Robiłem kiedyś coś takiego - rzeczywiście trzeba wyjąć lustro, pod nim jest śruba, którą trzeba dokręcić i zabezpieczyć przed odkręcaniem. Mi się nie udało wyjąć lustra bez pęknięcia - trzeba się bardzo starać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 To w takim razie dzieki za info jak to zrobic. Postaram sie nie uszkodzic lusterka przy wyjmowaniu :clap:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi