Maxv Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Cholercia nie dobrze ......Z samochodów na moto się przerzucili ?????? muszę pomyśleć o AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 w tej rubryce to chyba mozna przeklinac !!!!!!!!!!!!Można tylko po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Qrde :D ;) !!!Mam nadzieje, że się znajdą!Oby..! PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Daleko ode mnie więc raczej w mojej okolicy się nie pojawią ,chociaż kto wie :[ Za***ać pedałów :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 polska zchodzi na psy ;) co za ludzi brak słów nie jestem z tych okolic wiec nie dam rady pomóc ;( ale trzymam kciuki ,abyście znaleźli motorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Coraz częściej kradnie się motocykle Crossowe - są coraz popularniejsze a te najprawdopodobniej pójdą na części lub odmalowane w inne barwy na Allegro (i tak się nie pozna już wtedy). Jeśli możemy jakoś pomóc to tylko rozglądać się po polach w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 http://lesnik.aplus.pl/enduro/Siedlecin%20...s/PICT4924.html - to mi przypomina CRF'a bo ma naklejki motox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 http://lesnik.aplus.pl/enduro/Siedlecin%20...s/PICT4924.html - to mi przypomina CRF'a bo ma naklejki motox. Dzięki bardzo za pamięć. Niestety to nie ten motocykl, ale bardzo dziękuję, że zwróciłeś na to uwagę. Tak jak napisałem na gg stawiam dużą wódkę za to :wink: .Proszę jeszcze raz, żebyście patrzyli właśnie na takich zdjęciach z rajdów, bo w ogłoszeniach raczej szybko sie nie pojawią nasze motocykle. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 witam!! ostatnio na gieldzie w bydgoszczy moj wujek widzial kilka maszyn crossowych! mowil ze byly bardzo swieze.dzisiaj jeszcze z nim pogadam moze to byly te. wspolczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi